ΟΛΙΜΠΙΑ ΛΙΟΥΜΠΛΙΑΝΑΣ

Ζντοβτς: "Με έκτο παίκτη τον κόσμο"

Ζντοβτς: "Με έκτο παίκτη τον κόσμο"
Ζντοβτς

Στη βοήθεια που θα έχει η Ολίμπια από τον κόσμο που θα γεμίσει το γήπεδο, στάθηκε ο προπονητής της ομάδας Γιούρι Ζνοτβτς, ο οποίος χαρακτήρισε τον Ομπράντοβιτς "θρύλο".

" Έρχεται μία πολύ γνωστή ομάδα στη Λιουμπλιάνα την Πέμπτη, που την προπονεί ένας θρύλος των πάγκων", είπε αρχικά ο Σλοβένος κόουτς στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας.

" Θα είναι μεγάλη τιμή για μας το γεγονός ότι θα μας αντιμετωπίσουν στο νέο μας γήπεδο που θα είναι ασφυκτικά γεμάτο, με τον κόσμο να γίνεται ο έκτος παίκτης στην προσπάθειά μας εναντίον του Παναθηναϊκού"

"Σε μία τέτοια ατμόσφαιρα, είναι πάντα πιο εύκολα τα πράγματα για τους παίκτες. Τουλάχιστον αυτό ίσχυε στη δική μου περίπτωση. Όλοι οι παίκτες μου είναι υγιείς. Ακόμα και ο Σερμαντίνι που δέχθηκε ένα χτύπημα στο τελευταίο μας παιχνίδι, προπονήθηκε για το ματς της Πέμπτης".

" Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό απέναντι στον Παναθηναϊκό, που αυτή τη στιγμή απολαμβάνει μία πολύ καλή στιγμή ως ομάδα".

Από πλευράς παικτών, μίλησε ο Σάσο Όζμπολτ: " Αναμένουμε την άφιξη του Παναθηναϊκού, ενός δυνατού συνόλου που αποτελείται από δώδεκα σπουδαίες μονάδες. Οι εκπλήξεις όμως είναι πάντα πιθανές, ακόμα και οι καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης έχουν ήδη γνωρίσει την ήττα".

"Γνωρίζω ότι δεν θα απογοητεύσουμε τους φιλάθλους μας στο καινούριο γήπεδο, αφού θα τα δώσουμε όλα για να προσπαθήσουμε να νικήσουμε την καλύτερη ελληνική ομάδα".

Από ΣΗΜΕΡΑ 3/11 στις 12.00μμ, η πρόκληση ξεκινάει. Το SPORT 24 σε προκαλεί να κερδίσεις μέχρι το ποσό των 100.000€ σε μετρητά.

TAGS ΟΛΙΜΠΙΑ ΛΙΟΥΜΠΛΙΑΝΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ