ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ

"Δεν ενδιαφερόμαστε για τον Πλάις"

"Δεν ενδιαφερόμαστε για τον Πλάις"

Η Μπάμπεργκ απάντησε αρνητικά στην πρόταση της Μπαρτσελόνα για την ανταλλαγή των Πλάις - Εμπάκβε. Κι οι "μπλαουγκράνα" τρέχουν για να προλάβουν το deadline της Euroleague.

Ο Τίμπορ Πλάις δεν έχει καταφέρει να ταιριάξει στο αγωνιστικό στυλ της Μπαρτσελόνα και να δικαιολογήσει το ποσό που δαπάνησαν οι "μπλαουγκράνα" για να τον αποκτήσουν το καλοκαίρι -από τη Λαμποράλ Κούτσα. Γι αυτό ήρθε -ως φυσικό επακόλουθο- η επιθυμία τους να τον παραχωρήσουν σε άλλη ευρωπαϊκή ομάδα, μέσω... ανταλλαγής.

Οι Καταλανοί αποτάθηκαν στην -πρώην ομάδα του- Μπάμπεργκ , αλλά δεν βρήκαν ανταπόκριση. Όσο κι αν ήλπιζαν πως η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι θα ενδώσει στις πιέσεις για την ανταλλαγή του ύψους 2μ16 σέντερ με τον Τρέβορ Εμπάκβε, επί της ουσία τίποτα.

Το σίριαλ τελείωσε πριν καν αρχίσει, με δήλωση του CEO των Γερμανών στο Sport1. Τι είπε; " Ο Τίμπορ δεν είναι επιλογή για εμάς. Θα ήταν λάθος τόσο από οικονομικής όσο και από αγωνιστικής άποψης", τόνισε αρχικά ο Ρολφ Μπέιερ, πριν ξεκαθαρίσει πως " έχουμε στήσει τη φετινή ομάδα με βάση τα αθλητικά προσόντα και τη δύναμη των παικτών. Ο Τρέβορ είναι ιδανικός γι αυτό. Ο Τίμπορ είναι εντελώς διαφορετικό στυλ παίκτη. Αποτελεί μία καλή λύση, αλλά αυτή τη στιγμή ούτε που σκεφτόμαστε ένα τέτοιο ενδεχόμενο".

Αυτό σημαίνει πρακτικά πως οι Καταλανοί πρέπει να βρουν άλλο σύμμαχο για να κάνουν την πολυπόθητη ανταλλαγή. Εντός όμως των επόμενων ωρών. Αύριο (25/2) άλλωστε λήγει η προθεσμία της Euroleague για ενδεχόμενες αλλαγές στο ρόστερ των ομάδων. Όπερ και σημαίνει πως είτε θα γίνει άμεσα μεταγραφή από την πλευρά της Μπαρτσελόνα, είτε ο Τσάβι Πασκουάλ θα κληθεί να συνεχίσει μέχρι το τέλος της διαδρομής με τον Γερμανό σέντερ. Τον οποίο -προφανώς- δεν εμπιστεύεται...

TAGS ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ