ΜΙΛΑΝΟ

Προοπτική το ΝΒΑ, για τον Χάκετ

Προοπτική το ΝΒΑ, για τον Χάκετ

Σήμερα (28/7) είναι η συνάντηση του εκπροσώπου του Ντάνιελ Χάκετ με την Αρμάνι, για να αποφασίσουν αν θα συνεχίσουν να πορεύονται μαζί (μετά την εξάμηνη αποβολή του από τις εθνικές λίγκες). Πράγμα δύσκολο. Ποιο είναι το πλάνο;

Στις 24/7, ο Ντάνιελ Χάκετ τιμωρήθηκε με έξι μήνες αποβολή από όλες τις εθνικές λίγκες (επειδή εγκατέλειψε την εθνική Ιταλίας), ποινή που έθεσε εν αμφιβολία το συμβόλαιο του με την Αρμάνι. Βλέπετε, εκεί αναγράφεται πως για ποινή μεγαλύτερη των δέκα αγώνων, οι Ιταλοί μπορούν να τερματίσουν τη συνεργασία, άνευ αποζημίωσης.

Οι δυο πλευρές θα συναντηθούν σήμερα (28/7) στο Μιλάνο, για να αποφασίσουν πώς θα πορευτούν. Ο εκπρόσωπος του Ιταλού γκαρντ, Μάριο Σκότι μίλησε στην Corriere dello Sport και κατ' αρχάς ξεκαθάρισε ότι " ο πελάτης μου δεν θα κάνει ένσταση, γιατί δεν ενδιαφερόμαστε να δημιουργήσουμε μάχες. Όλα εξαρτώνται από την Αρμάνι. Υπάρχουν πιθανότητες να μείνει ο Ντάνιελ στην ομάδα, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που εξαρτάται από εμάς". Ξεκαθάρισε εν τω μεταξύ, ότι ο Χάκετ έχει δικαίωμα συμμετοχής στη Euroleague και το Eurocup, όπως και ότι " η Αμερική είναι μια προοπτική".

TAGS ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ