ΜΙΛΑΝΟ

H Kαντού θύμισε στην Αρμάνι την ήττα

H Kαντού θύμισε στην Αρμάνι την ήττα

Η Καντού κράτησε χαμηλά στο σκορ την Αρμάνι (αντίπαλος του Παναθηναϊκού στη Euroleague) και τον Μαρσόν Μπρουκς μακριά από τους συμπαίκτες του, για να επικρατήσει 79-78 και να κατακτήσει το Trofeo Lombardia.

Ο Ντάριους Τζόνσον Όντομ είχε δύο πόντους σε κάθε μία από τις τρεις πρώτες περιόδους και 12 στην τελευταία, για να υπογράψει το 79-78 της Καντού επί της Αρμάνι, στον τελικό του Trofeo Lombardia.

Ο Μπρουκς διαμόρφωσε το 79-78, στα 17'' για τη λήξη, με εκπληκτική ενέργεια -που οι Ιταλοί περιέγραψαν ως "μαγική". Οι της Καντού αστόχησαν και την τελευταία επίθεση την ανέλαβε ο πρώτος σκόρερ της Αρμάνι (στα άλλα ματς, γιατί σε αυτό ο Μπρουκς είχε 9π. στο πρώτο μισό και 19 στο σύνολο), ο οποίος “έφαγε” τάπα από τον Αμπάς. Κάπως έτσι, η Καντού έγινε η πρώτη ομάδα που νίκησε την πρωταθλήτρια Ιταλίας φέτος, σε φιλικό προετοιμασίας (79-78, ημ. 45-45).

Ο Κλέιζα αρκέστηκε στους 5 πόντους, ο Μος στους 7, ο Τζεντίλε στους 12, ο Χάκετ στους 2, ο Τσερέλα είχε 5, ο Μέλι 4, ο Ράγκλαντ 8, ο Τζίλι 2, ενώ ο Σάμιουελς έφτασε τους 14π.

TAGS ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ