ΜΙΛΑΝΟ

"Διπλό" χτύπημα για την Αρμάνι Μιλάνο

"Διπλό" χτύπημα για την Αρμάνι Μιλάνο
Λαφαγιέτ INTIME SPORTS

Το Μιλάνο μπήκε με δυναμικό τρόπο στο χορό των μεταγραφών. Αφού πρώτα απέκτησαν τον Τσαρλς Τζένκινς, οι Ιταλοί συμφώνησαν με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Όλιβερ Λαφαγιέτ και τον φόργουορντ-δυναμίτη Τζαμέλ ΜακΛιν.

Η ομάδα του Γιασμίν Ρέπεσα προχώρησε σε τριπλή συμφωνία, αλλάζοντας εμπράκτως σελίδα, καθώς διαφοροποιεί εντελώς το ρόστερ του σε σχέση με τα προηγούμενα δύο χρόνια και την εποχή Λούκα Μπάνκι.

Οι Μιλανέζοι σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr συμφώνησαν με τον Όλιβερ Λαφαγιέτ, που πέρσι αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό. Ο Ρέπεσα, άλλωστε, γνωρίζει πολύ καλά τον συγκεκριμένο παίκτη, ο οποίος έχει φορέσει και τη φανέλα της Εθνικής Κροατίας.

Όπως όλα δείχνουν ο Λαφαγιέτ θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Ντάνιελ Χάκετ (που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό, οπότε δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο μιας άτυπης ανταλλαγής). Μέσα σε όλα, ανακοίνωσαν νωρίτερα την απόκτηση του Τσαρλς Τζένκινς που αγωνίστηκε στον Ερ. Αστέρα , ενώ συμφώνησαν με τον Τζαμέλ ΜακΛιν που άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις πέρσι με την Άλμπα Βερολίνου.

Το Μιλάνο ενδιαφέρεται για έναν ακόμη Κροάτη παίκτη, τον Ρόκο Λένι Ούκιτς, ενώ ως εναλλακτική εξετάζεται και ο διεθνής γκαρντ, Νίκος Ζησης.

TAGS ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ