ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Τάμπακ: "Ούτε ο Τζόρνταν δεν σώζει τη Μακάμπι!"

Τάμπακ: "Ούτε ο Τζόρνταν δεν σώζει τη Μακάμπι!"

Ρώτησαν τον Ζαν Τάμπακ τι έφταιξε και η Μακάμπι ηττήθηκε από τη Χάποελ Τελ Αβίβ, για το πρωτάθλημα Ισραήλ και ο Κροάτης κόουτς της "ομάδας του λαού ήταν... αφοπλιστικός. Διάψευση για Λάνγκφορντ (VIDEO).

Η νέα ήττα (84-68) της Μακάμπι από τη Χάποελ Τελ Αβίβ για το πρωτάθλημα Ισραήλ ήλθε να δώσει συνέχεια στην κρίση αγωνιστικής ταυτότητας και αποτελεσμάτων που βιώνει από την αρχή της χρονιάς η "ομάδα του λαού".

Οι Ισραηλινοί έμειναν εκτός Top-16, αποκλείστηκαν στο Last-32 του Eurocup ενώ μετρούν ήδη 7 ήττες σε 22 αγώνες στην Winner League και ο Ζαν Τάμπακ κλήθηκε να δικαιολογήσει ξανά την απογοητευτική εικόνα της Μακάμπι.

"Το πρόβλημά μας δεν θα λυθεί, ακόμα κι αν φέρουμε στην ομάδα τον Μάικλ Τζόρνταν και τον Κόμπι Μπράιαντ! Τα πρόβλημά μας θα λυθεί με τα παιδιά που έχουμε στα αποδυτήρια και με ομαδική προσπάθεια" ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κροάτης κόουτς μετά την ήττα από τη Χάποελ.

Παρεμπιπτόντως, ο εκπρόσωπος του Κιθ Λάνγκφορντ διέψευσε τα περί συμφωνίας του Αμερικανού σκόρερ της Ούνικς με τη Μακάμπι .

TAGS ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ