ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Στην έξοδο της Μακάμπι ο Τάιους;

Στην έξοδο της Μακάμπι ο Τάιους;

Ο Άλεξ Τάιους ενημέρωσε ότι δεν θα πάει στην εθνική του Ισραήλ και η ομοσπονδία ενημέρωσε ότι επίκειται τιμωρία (τουλάχιστον 10 αγώνων). Ποια είναι η θέση της Μακάμπι;

Από τις 9/7 είχε ενημερώσει ο Άλεξ Τάιους ότι δύσκολα θα έθετε εαυτόν στις υπηρεσίες της εθνικής Ισραήλ, από τη στιγμή που δεν... έβγαινε το πρόγραμμα. Δεν ταίριαζε με αυτό των σπουδών του, διότι με το τέλος της σεζόν πήγε στις ΗΠΑ να πάρει ένα πτυχίο (από το BA College της Φλόριντα, όπου ήταν φοιτητής δια αλληλογραφίας).

Σήμερα (23/7) οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είπε επισήμως "όχι" στους Ισραηλινούς ("τα δυο τελευταία καλοκαίρια έπαιξα με την εθνική. Τώρα ήλθε η ώρα που πρέπει να πάρω το πτυχίο μου. Όλοι έχουν άποψη επί του θέματος μου, αλλά δεν με ενδιαφέρει"), για τα προκριματικά του Eυρωμπάσκετ 2015, με την ομοσπονδία της χώρας να εξηγεί ότι αυτή η άρνηση θα συνδυαστεί με τιμωρία. Που θα είναι σίγουρα αποχή από αγώνες (για τουλάχιστον δέκα ματς), συν το "κόψιμο" μεροκάματων από τη Μακάμπι.

Κατόπιν τούτων, η "ομάδα του λαού" ενημέρωσε ότι δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να διακοπεί η συνεργασία της με τον παίκτη. Άνθρωποι που έχουν γνώση, εξηγούν πως θα ήταν χρήσιμο να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να βρεθεί μια πιο ήπια λύση, από τη στιγμή που το θέμα είναι λεπτό και ο Τάιους ενημέρωσε ότι από το 2015 θα μπορεί να επιστρέψει στην εθνική.

TAGS ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ