ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Στη Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Ουίμς!

Στη Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Ουίμς!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αφού... ταλαιπωρήθηκε στο ΝΒΑ, ο Σόνι Ουίμς πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην Ευρώπη για λογαριασμό της Μακάμπι Τελ Αβίβ. "Χτίζει" από τώρα το ρόστερ της για τη νέα αγωνιστική περίοδο η "ομάδα του λαού".

Οι φετινές συνεχόμενες σφαλιάρες σε Euroleague και Eurocup πλήγωσαν όσο τίποτε άλλο τον εγωισμό των ανθρώπων της Μακάμπι Τελ Αβίβ, οι οποίοι αποφάσισαν να ενεργήσουν με μεγάλη ταχύτητα σε ό,τι αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Γι αυτόν τον λόγο έσπευσαν να "κλείσουν" για τα επόμενα δύο χρόνια τον Σόνι Ουίμς.

Ο πρώην σμολ φόργουορντ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν κατάφερε να "στεριώσει" στο ΝΒΑ, με τους Φιλαδέλφεια Σίξερς να τον αποδεσμεύουν πριν από μερικές ημέρες. Αυτό αποτέλεσε την κατάλληλη αφορμή για εκείνον προκειμένου να πάρει την απόφαση της επιστροφής στην Ευρώπη, όπου θα φοράει πλέον τη φανέλα της "ομάδας του λαού".

Παρεμπιπτόντως, όπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ του Ισραήλ, η Μακάμπι Τελ Αβίβ έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με δύο ακόμη παίκτες, από τον Ερυθρό Αστέρα αυτή τη φορά. Ο λόγος για τους Μάικ Τσίρμπες και Κουίνσι Μίλερ, που αποτελούν τον βασικότερο λόγο της εντυπωσιακής φετινής πορείας των "ερυθρόλευκων" στην Euroleague.

TAGS ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ