ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Σε κατάσταση σοκ η Μακάμπι

Σε κατάσταση σοκ η Μακάμπι
INTIME SPORTS

Η Μακάμπι απειλείται με αποκλεισμό σε σειρά 5 αγώνων στην ισραηλινή λίγκα, για δεύτερη φορά στην ιστορία της και οι ιθύνοντες... πήραν τα μέτρα τους.

Η σειρά της Μακάμπι με τη Χάποελ Εϊλάτ, για τα ημιτελικά της Winner League, είναι στο 2-2, με τη διοίκηση της "ομάδας του λαού" να απαγορεύει από τους παίκτες τις δηλώσεις (tweets, status κλπ) μέχρι την Τετάρτη (17/6), οπότε είναι το πέμπτο ματς. Για την ιστορία, η Μακάμπι προηγήθηκε 2-0.

Πριν μπει στην προπόνηση σήμερα (15/6) ο Μπράιαν Ραντλ εξήγησε πως "έχω πολλά να πω, αλλά πρώτα ας γίνει αυτό το παιχνίδι", ενώ στο γήπεδο πήγε και ο Σιμόν Μιζράχι. Ο Νίκολα Βούιτσιτς εξήγησε στα ΜΜΕ ότι " εμείς βάλαμε τους εαυτούς μας σε αυτή τη δυσχερή κατάσταση. Κανείς δεν περίμενε αυτό που έχει γίνει, αλλά πρέπει να αναγνωρίσουμε πως η Εϊλάτ έκανε πολύ καλή δουλειά, εκμεταλλεύτηκε τα λάθη μας και πάλεψε για αυτό που έχει κατακτήσει. Τώρα, ήλθε η σειρά μας να παλέψουμε. Ελπίζω πως ο κόσμος θα είναι δίπλα μας. ΟΚ, είχαμε πολλούς τραυματισμούς, αλλά δεν υπάρχουν δικαιολογίες".

Τραυματίας παραμένει ο Ντέβιν Σμιθ, ενώ εκτός μάχης είναι οι Πνίνι και Λάντεσμπεργκ. Και πριν πείτε πως αυτά μικρή σημασία έχουν, να σας θυμίσουμε ότι βάσει των κανονισμών στο Ισραήλ, στο παρκέ πρέπει να βρίσκονται πάντα δυο Ισραηλινοί και αυτοί που 'χουν μείνει είναι οι Οχαγιόν, Τάιους και Κοέν.

Η Χάποελ Ιερουσαλήμ προκρίθηκε με "σκούπα" στους τελικούς και περιμένει να μάθει ποιον θα συναντήσει, στο δρόμο για το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας της.

TAGS ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ