ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Σε καλό δρόμο του Ρότσεστι στη Μακάμπι

Σε καλό δρόμο του Ρότσεστι στη Μακάμπι

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ αναζητά τον βασικό της "άσο" για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με τον Τέιλορ Ρότσεστι να είναι η πρώτη επιλογή. Υπάρχουν επαφές, όχι όμως συμφωνία!

Τα όσα -σπουδαία- έκανε φέτος ο Τέιλορ Ρότσεστι με τη φανέλα της Νίζνι στην Euroleague δεν ήταν δυνατό να περάσουν απαρατήρητα. Όπως δεν είναι... αναπάντεχο το ενδιαφέρον που προέκυψε από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, για τον πρώτο σκόρερ της φετινής Euroleague. Κι αν τα (πολλά) λεφτά βρίσκονται σε Τουρκία και Ρωσία, εν τούτοις η πρώτη ομάδα που έκανε κίνηση για την απόκτηση είναι από το Ισραήλ.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ λοιπόν εξέφρασε επίσημο ενδιαφέρον για τον Αμερικανό πλεϊμέικερ, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται φέτος το καλοκαίρι. Η "ομάδα του λαού" τον πλησίασε, τον ενημέρωσε για το πόσο σημαντικός θα είναι για την ομάδα της νέας αγωνιστικής περιόδου και κάπως έτσι δήλωσε πως είναι "εδώ".

Συμφωνία δεν έχει υπάρξει ακόμη, αλλά το αμοιβαίο ενδιαφέρον για συνεργασία δείχνει ότι ίσως δεν είναι πολύ μακριά η μέρα που ο 30χρονος παίκτης θα αφήσει τα χιόνια του Νόβγκοροντ για τον ήλιο του Τελ Αβίβ.

TAGS ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ