ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Οι φαν της Μακάμπι στηρίζουν τον "Σόφο"

Οι φαν της Μακάμπι στηρίζουν τον "Σόφο"

Ο οργανισμός της Μακάμπι έχει στηρίξει απόλυτα τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη, μετά τα όσα έγιναν την περασμένη Δευτέρα (7/4). Σήμερα ήλθε η σειρά των φιλάθλων.

Σε λίγη ώρα (21.05) θα γίνει το τζάμπολ του αγώνα Μακάμπι-ΤΣΣΚΑ, για την τελευταία αγωνιστική του ΤΟΡ16, με τον Σοφοκλής Σχορτσιανίτη να είναι στο ρόστερ της "ομάδας του λαού".

Από την περασμένη Δευτέρα (7/4), όταν κυνήγησε τον ανεγκέφαλο οπαδό που καταφέρθηκε εναντίον των παιδιών του, ο "Σόφο" τελεί υπό τιμωρία στο Ισραήλ και στις 24 του μήνα θα αποφασίσει η λίγκα για την οριστική τιμωρία. Έως τότε, δεν μετέχει στην εγχώρια διοργάνωση (της Μακάμπι), μετέχει όμως, στη Euroleague.

Το αφεντικό του οργανισμού, Σιμόν Μιζράχι στήριξε τον "Σόφο", όπως και ο Ντέιβιντ Μπλατ (" είναι δυνατό παιδί ο Σοφοκλής, έχω μιλήσει μαζί του μετά το περιστατικό. Το περιεχόμενο της κουβέντας θα μείνει μεταξύ μας. Καταλαβαίνω πως νιώθει. Είναι σκληρό σαν παιδί και τον εμπιστεύομαι") και σήμερα ήλθε η σειρά των φιλάθλων. Τι έκαναν; Άπλωσαν πανό στη Nokia Arena, με ένα σύνθημα στα ελληνικά, το οποίο...μπορείτε να καταλάβετε.

Βέβαια αυτή δεν ήταν η μόνη ένδειξη λατρείας προς τον Σχορτσιανίτη, ο οποίος εξελίσσεται σε λαϊκό ήρωα. Υπάρχει και η καθαρή αγάπη:

Οι φαν της Μακάμπι στηρίζουν τον "Σόφο"
TAGS ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ