ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Ο Τάιους δεν πάει στο Ισραήλ

Ο Τάιους δεν πάει στο Ισραήλ

Ο Άλεξ Τάιους είναι έξαλλος με τη Μακάμπι και την άρνηση της να κάνει δεκτό αίτημα που αφορά και την εθνική του Ισραήλ.

Στις 15/7 είναι το πρώτο ραντεβού των παικτών που θα κληθούν να εκπροσωπήσουν το Ισραήλ, στα προκριματικά για το Εurobasket 2015. Στη λίστα του Ερέζ Εντελστάιν είναι και ο Άλεξ Τάιους, ο οποίος ωστόσο προειδοποιεί πως αν η Μακάμπι δεν κάνει αποδεκτό ένα αίτημα του, δεν θα φορέσει το εθνόσημο στο στήθος.

Τι θέλει; Να του δώσει η "ομάδα του λαού" την άδεια να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της στις 11/9 και όχι στις 2/9, οπότε είναι το ραντεβού που έχει ορίσει ο Γκάι Γκούντες. Ο "νατουραλιζέ" σέντερ εξήγησε πως χρειάζεται τις ημέρες, διότι μετά το τέλος της σεζόν είχε πάει στις ΗΠΑ όπου είχε εξεταστική (εκκρεμεί το πτυχίο του), ενώ εξετάσεις θα 'χει και στις 6 και 9 Σεπτεμβρίου. Τότε, η ομάδα του είχε πει "ΟΚ", αλλά οι Ισραηλινοί άλλαξαν το καλεντάρι και τα ματς θα αρχίσουν λίγο νωρίτερα. Εύλογα, μετατέθηκε για πιο νωρίς η εκκίνηση της προετοιμασίας.

Άνθρωποι που είναι κοντά στον Τάιους ενημερώνουν πως είναι έξαλλος και βάλει κατά πάντων, εξηγώντας πως η Μακάμπι έχει δυο μέτρα και δυο σταθμά, δεδομένου ότι στο παρελθόν είχε δώσει σχετικές άδειες. Μάλιστα, προειδοποίησαν ότι αν δεν αλλάξει κάτι, ο παίκτης θα φύγει από τη Μακάμπι, με το τέλος του συμβολαίου του (το καλοκαίρι του 2015).

TAGS ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ