ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Με Αλεξάντερ εναντίον του Παναθηναϊκού

Με Αλεξάντερ εναντίον του Παναθηναϊκού

Η Μακάμπι ήλθε σε συμφωνία με τον Τζο Αλεξάντερ, με τον 27χρονο φόργουορντ να αφήνει τη D-League για τους πρωταθλητές Ευρώπης. Το συμβόλαιο είναι έως το τέλος της σεζόν. Εκτός ομάδας ο Άλεκς Μάριτς.

Οι πληροφορίες του one.co.il επιβεβαιώθηκαν και ο Τζο Αλεξάντερ είναι ο παίκτης που θα προσθέσει η Μακάμπι στο ρόστερ της, μετά την... απόσυρση του ενδιαφέροντος της για τον Μάρκους Σλότερ.

Ο 27χρονος φόργουορντ ξεκίνησε την αγωνιστική περίοδο στη D-League, με τους Santa Cruz Warriors, οι οποίοι πήραν από τους πρωταθλητές Ευρώπης 45.000 δολάρια, ποσό που αντιστοιχούσε στο buy out του παίκτη. Ο ίδιος θα πάρει 110.000 δολ., για έξι μήνες συνεργασίας. Ποσό πολύ χαμηλότερο από τα 600-800.000 ευρώ που επρόκειτο να κοστίσει ο Σλότερ.

Μολονότι ο Σιμόν Μιζράχι είδε δηλώσει πριν λίγες ημέρες πως ο Άλεκς Μάριτς θα μείνει άλλον ένα μήνα στην ομάδα, ο Αυστραλός ενημερώθηκε πως είναι ελεύθερος (σήμερα έληγε το συμβόλαιο που είχε υπογράψει). Οι Ισραηλινοί έκαναν μια απόπειρα να πάρουν και τον Γκαλ Μέκελ (δραστηριοποιείται στο ΝΒΑ), αλλά κατέληξαν στο ότι δεν έχουν τα χρήματα που χρειάζονται για τη δουλειά.

Ο Αλεξάντερ θα κλείσει το 28ο έτος της ηλικίας του την Παρασκευή (26/12) και θα κάνει ντεμπούτο στο ματς με τον Παναθηναϊκό (30/12). Για δύο χρόνια είχε μείνει εκτός δράσης, λόγω διάφορων τραυματισμών και πέρυσι επέστρεψε στα παρκέ για τους Santa Cruz Warriors. Πριν το... τάιμ άουτ, πέρασε μια σεζόν στη Σαμάρα (2010-11).

TAGS ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ