ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Υπάρχει θέμα με Σχορτσιανίτη;

Υπάρχει θέμα με Σχορτσιανίτη;

Οι Ισραηλινοί ενημέρωσαν πως η σύζυγος του Σοφοκλή Σχορτσιανίτη, Ειρήνη απαιτεί από τον άνδρα της να φύγουν από τη χώρα. Τι ισχύει;

Το one.co.il ήταν το site που αποκάλυψε ότι η σύζυγος του Σοφοκλή Σχορτσιανίτη, Ειρήνη εκφράζει έντονο φόβο για την ασφάλεια της οικογενείας, με όσα συμβαίνουν στο Ισραήλ και αφορούν και τη Γάζα και πιέζει τον άνδρα της να βρει αλλού δουλειά.

Κάπως έτσι, προέκυψαν και οι πληροφορίες ότι η Γαλατασαράι έτρεξε για να προλάβει. Κάτι που επιβεβαίωσε και η Μακάμπι, που θύμισε ότι το περασμένο καλοκαίρι ο 29χρονος σέντερ υπέγραψε διετή επέκταση με τους πρωταθλητές Ευρώπης (δηλαδή, δεσμεύεται έως το 2017). Κατόπιν ομολόγησαν ότι όντως, η σύζυγος του Σχορτσιανίτη πιέζει για άμεση αποχώρηση από το Τελ Αβίβ. Αν αυτή μπορεί να αποτελέσει γεγονός;

Όπως είπε ο εκπρόσωπος του παίκτη, Παναγιώτη Καπάζογλου, στην ίδια ιστοσελίδα " αν η κατάσταση γίνει χειρότερη, ενδέχεται να ζητήσει να ελευθερωθεί από την ομάδα". Στην παρούσα φάση, ισχύει ότι ο "Σόφο" είναι έτοιμος για να ξεκινήσει την τέταρτη σεζόν του με τους πρωταθλητές Ευρώπης, ενώ αναμένεται στο Τελ Αβίβ την ερχόμενη εβδομάδα.

Ο παίκτης εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

" Το Ισραήλ και η Μακάμπι είναι το δεύτερό μου σπίτι. Εγώ, η γυναίκα μου και τα παιδιά μου είμαστε χαρούμενοι που θα επιστρέψουμε στο Τελ Αβίβ. Η Μακάμπι είναι η ομάδα μου και δεν έχω καμία πρόθεση να αγωνιστώ κάπου άλλου. Ανυπομονώ να έρθω στο Τελ Αβίβ, να ξεκινήσω την τέταρτή μου σεζόν στην ομάδα και να δώσω και τη ψυχή μου για τον υπέροχο κόσμο".

TAGS ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ