ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Γκούντες: "Ο Οχαγιόν έπαιξε με ένα πόδι"

Γκούντες: "Ο Οχαγιόν έπαιξε με ένα πόδι"

Μια νίκη μακριά από τα ημιτελικά της Winner League βρέθηκε η Μακάμπι, μετά το 56-75 στην έδρα της Νες Ζιόνα. Ο Σχορτσιανίτης έμεινε εκτός, ενώ ο Οχαγιόν έπαιξε με ένεση.

Η Μακάμπι θέλει άλλη μια νίκη, επί της Νες Ζιόνα, για να βρεθεί στους ημιτελικούς της ισραηλινής λίγκας, μετά το 56-75 της Πέμπτης (21/5). Ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης έμεινε εκτός της διαδικασίας (έχει χτυπήσει ο Λάντεσμπεργκ και μένει εκτός, για να παίζει ο Τάιους), στην οποία ο Γιόγκεβ Οχαγιόν μετείχε αφού προηγουμένως έκανε ένεση. Όπως δήλωσε ο προπονητής της "ομάδας του λαού", Γκάι Γκούντες "έπαιξε ουσιαστικά με ένα πόδι" και είχε 5π., 2 ριμπ., 3 κλεψ., και 5 ασίστ σε 30'. Τι είχε πάθει; Είχε πέσει στο παρκέ με τη μέση, στην τελευταία προπόνηση πριν το δεύτερο παιχνίδι "και δεν πίστευα πως μπορεί να παίξει", εξήγησε ο Ισραηλινός κόουτς.

Η απορία που εξέφρασαν οι δημοσιογράφοι από το Τελ Αβίβ είναι "γιατί έβαλε τα ρούχα της δουλειάς ο Μαρκίς Χέινς;", από τη στιγμή που σε 20' είχε 0/2 διπ., 0/3 τριπ., 5 ριμπ., 3 λάθη και -4, στην αξιολόγηση. "Συνολικά, σε αυτή τη σειρά, έχει 0/11 σουτ, σε 63' συμμετοχής" πρόσθεσε ο ρεπόρτερ του οne.co.il, πριν καταλήξει στο "μετά το τέλος του αγώνα, αρνήθηκε να μιλήσει στα ΜΜΕ, αποχωρώντας με τα ακουστικά στα αυτιά του".

Ο Άλεξ Τάιους χτύπησε στο χέρι, ενώ ο Μπράιαν Ραντλ είχε πρόβλημα στο δεξί ώμο.

TAGS ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ