ΛΗΜΝΟΣ

Στον Ήφαιστο Λήμνου ο Σον Έβανς

Στον Ήφαιστο Λήμνου ο Σον Έβανς

Ο Ήφαιστος Λήμνου ανακοίνωσε την απόκτηση του Σον Έβανς, που έπαιξε την προηγούμενη χρονιά στον Προμηθέα και πριν από δύο χρόνια στο Λαύριο.

Στο Λας Βέγκας έψαχνε για λαβράκια ο Σωτήρης Μανωλόπουλος , στην... Πάτρα το βρήκε! Ο Ήφαιστος Λήμνου ανακοίνωσε την απόκτηση του Σον Εβανς, γνωστού στο ελληνικό από το πέρασμά του σε Λαύριο και Προμηθέα Πάτρας. Ο 29χρονος πάουερ φόργουορντ έπαιξε τη σεζόν 2016-17 στο Λαύριο, πριν μετακομίσει στην Πάτρα το καλοκαίρι του 2017.

Η θητεία του Έβανς στον Προμηθέα δεν διήρκεσε πάντως πολύ. Μετά την ήττα από τον Κολοσσό στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής ο Προμηθέας έλυσε τη συνεργασία του με τον Αμερικανό φόργουορντ , καταλογίζοντας του άσχημη συμπεριφορά την ώρα που έγιναν αλλαγή κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης αναμέτρησης. Στους 9 αγώνες που έπαιξε στον Προμηθέα ο Έβανς είχε 12,3 πόντους και 3,4 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Η ομάδα της Λήμνου έχει αποκτήσει ακόμα τους Σωτήρη Μανωλόπουλο, Τόντρικ Γκότσερ και Κώστα Γόντικα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" Ο Ήφαιστος Λήμνου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Αμερικανό παίκτη, Sean Evans, ο οποίος έχει περάσει από το ελληνικό πρωτάθλημα αγωνιζόμενος στο Λαύριο και στον Προμηθέα.

Ο 29χρονος πάουερ φόργουορντ -σέντερ ύψους 2.03- θα ενισχύσει σημαντικά την προσπάθεια της ομάδας μας που θα παίξει στη Λήμνο την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Ο Αμερικανός παίκτης γεννήθηκε στη Φιλαδέλφεια των Ηνωμένων Πολιτειών και φοίτησε στο πανεπιστήμιο του St. John (NCAA). Την περίοδο 2011-2012 αγωνίστηκε στη Γερμανία και πιο συγκεκριμένα στη BG Göttingen και την επόμενη χρονιά (2012-2013) στην ομάδα Idaho Stampede (NBDL), για να μετακομίσει στη Νότια Κορέα (2013-2014) και στην Anyang KGC.

Την επόμενη σεζόν (2014-2015) βρέθηκε στο Ισραήλ αρχικά για λογαριασμό της Hapoel Eilat για να πάει εν συνεχεία (την ίδια χρονιά) στη Hapoel Holon.

Την περίοδο 2015-2016 αγωνίστηκε στην Τουρκία (Sakarya BB), για να έρθει στη χώρα στα μέσα της σεζόν του 2017 για λογαριασμό του Λαυρίου.

Ξεκίνησε τη σεζόν 2017-2018 στον Προμηθέα Πάτρας, για να παίξει στη συνέχεια στη Boca Juniors και να ολοκληρώσει τη χρονιά στη Rabotnicki".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΛΗΜΝΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ