ΛΑΥΡΙΟ

Βώδινας: "Δεν φοβόμαστε τον ΠΑΟΚ"

Βώδινας: "Δεν φοβόμαστε τον ΠΑΟΚ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Λαύριο, Βαγγέλης Βώδινας, μίλησε στην ιστοσελίδα του συλλόγου για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, εξηγώντας πως η ομάδα του δεν έχει να φοβηθεί κάτι απέναντι στον "δικέφαλο".

Το Λαύριο θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, μετά την ήττα στο Ρέθυμνο, με τον ΠΑΟΚ να είναι ο προσεχής αντίπαλός του (5/11, 17:00). Οι "κυανοκίτρινοι" του Χρήστου Σερέλη υποδέχονται τον "δικέφαλο" που έρχεται με φόρα από τις συνεχόμενες νίκες, με τον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ Λαύριο, Βαγγέλη Βώδινα να εξηγεί πάντως πως η ομάδα του δεν έχει λόγους να φοβάται τον ΠΑΟΚ.

" Θα υποδεχτούμε τον ΠΑΟΚ με σεβασμό αλλά όχι με φόβο. Το προπονητικό επιτελείο και τα παιδιά δούλεψαν σκληρά όλη την εβδομάδα για να είναι πανέτοιμοι και από την πλευρά μας, ως διοίκηση, προσπαθήσαμε να τους λύσουμε όλα τα προβλήματα ώστε να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στο στόχο. Στο Λαύριο είμαστε μια γροθιά, μια οικογένεια και αυτό φαίνεται παντού! Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος της πόλης, θα γεμίσει το γήπεδο, το Σάββατο και θα μας βοηθήσει να πάρουμε τη νίκη, μια σπουδαία νίκη, απέναντι σε έναν μεγάλο και πανίσχυρο αντίπαλο", τόνισε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Βαγγέλης Βώδινας.

TAGS ΛΑΥΡΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ