ΛΑΥΡΙΟ

Βρήκε σέντερ από το... NFL το Λαύριο!

The basketball game between K-State and KU in Bramlage Coliseum on Feb. 6, 2017. (Emily Starkey | The Collegian)
The basketball game between K-State and KU in Bramlage Coliseum on Feb. 6, 2017. (Emily Starkey | The Collegian) ESPHOTO

Την απόκτηση του Ντι Τζέι Τζόνσον ανακοίνωσε το Λαύριο. Το ενδιαφέρον της υπόθεσης; Πριν δύο μήνες ο ίδιος παίκτης είχε περάσει από δοκιμαστικά ομάδων με στόχο να παίξει American Football!

Μετά το "μπαμ" με τον Ντόρον Λαμπ το Λαύριο προχώρησε σε ακόμα μία μεταγραφή, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Ντι Τζέι Τζόνσον (24 χρονών, 2.06 μέτρα), ο οποίος μέχρι φέτος αγωνιζόταν στο Κολέγιο του Κάνσας Στέιτ.

Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα δυναμικό παίκτη, ο οποίος την φετινή, τελευταία, σεζόν του στο Κολέγιο είχε 11.3 πόντους, 5.7 ριμπάουντ και 1.5 κοψίματα μέσο όρο.

Το ενδιαφέρον της υπόθεσης βέβαια είναι ότι τον περασμένο Απρίλιο, με τις υποχρεώσεις του Κάνσας Στέιτ να έχουν ολοκληρωθεί, ο Τζόνσον έλαβε πρόσκληση για να λάβει μέρος σε δοκιμαστικά σε ομάδα του NFL (American Football) και πιο συγκεκριμένα τους Σικάγο Μπερς! Παρά τις προσπάθειές του πάντως δεν κατάφερε να κερδίσει μία πρόσκληση για το τρέινινγκ καμπ της ομάδας, με αποτέλεσμα να αποφασίσει τελικά ότι του ταιριάζει περισσότερο το μπάσκετ!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ένα "τανκ" στο Λαύριο!

H KAE ΛΑΥΡΙΟ ανακοινώνει την απόκτηση του DJ JOHNSON! O απόφοιτος του Κάνσας υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της ερχόμενης περιόδου και η απόκτηση του δυναμώνει σε μέγιστο βαθμό τη front line της ομάδας.

Με ύψος 2.06 μ. ο γεννημένος στις 8 Οκτωβρίου του 1993 Αμερικανός αθλητής, καλύπτει τόσο τη θέση «4» όσο και τη θέση «5». Με 62,3% ποσοστό ευστοχίας στα σουτ δύο πόντων και μέσο όρο 11,3 πόντων στην τελευταία του χρονιά στο Κολλέγιο, όπως γίνεται αντιληπτό, πρόκειται για έναν παίκτη που τελειώνει εξαιρετικά τις φάσεις στην επίθεση. Παράλληλα, κερδίζει τις μάχες των ριμπάουντ κλείνοντας τις χρονιές του στο Κάνσας με 5,7 ριμπ. κατά μέσο όρο. Είναι χαρακτηριστικό ότι στην μακρά Ιστορία του Κάνσας μόλις άλλοι τρεις παίκτες κατάφεραν να τελειώσουν τη σεζόν αποφοίτησης τους με ποσοστό ευστοχίας πάνω από 60 % !

Με την απόκτηση του DJ JOHNSON το Λαύριο συνεχίζει τα μεταγραφικά «χτυπήματα» με παίκτες υψηλού επιπέδου με στόχο τη δημιουργία ενός πανίσχυρου ρόστερ!"

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα VIDEO με τις καλύτερες φετινές στιγμές του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του Λαυρίου:

TAGS ΛΑΥΡΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ