ΛΑΥΡΙΟ

"Το Σάββατο παίζουμε όλη τη χρονιά!"

"Το Σάββατο παίζουμε όλη τη χρονιά!"

Το Λαύριο έκανε κάλεσμα στον κόσμο ώστε να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας για την παραμονή στον "τελικό" κόντρα στον Κόροιβο, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο (11/3, 17:00).

Στο Λαύριο-DHI έχουν αφήσει πίσω τους την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό και προετοιμάζονται για τη μητέρα των μαχών (5 μμ, 11/3) κόντρα στον Κόροιβο Αμαλιάδας.

"Όποιος δεν έχει καταλάβει την κρισιμότητα του αγώνα με τον Κόροιβο ας την κατανοήσει και ας έρθει στο γήπεδο! Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ΟΛΗ Η ΧΡΟΝΙΑ για το Λαύριο και όχι μόνο οι φίλαθλοι μας αλλά ολόκληρη η πόλη πρέπει να στηρίξει την ομάδα για να πάρει τη νίκη και να κάνει το μεγαλύτερο βήμα για την παραμονή της στην κατηγορία.

Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο στραβοπατήματος και όσοι ανήκουμε στην οικογένεια του Λαυρίου ζούμε και αναπνέουμε για αυτό το ματς! Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Το γήπεδο το προσεχές Σάββατο πρέπει να είναι γεμάτο και μάλιστα από νωρίς! Τα παιδιά έχουν ανάγκη τη στήριξη όλων μας περισσότερο από ποτέ", τόνισε ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ,Βαγγέλης Παπαδόπουλος.

TAGS ΛΑΥΡΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ