ΛΑΥΡΙΟ

Τιμητική εκδήλωση για το Λαύριο

Τιμητική εκδήλωση για το Λαύριο

Η "Ογκολογική Μονάδα Παίδων Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ" τίμησε τον Πρόεδρο του Λαυρίου, Γιάννη Ψαρράκη για την στήριξη των συλλόγων "Ελπίδα" και "Όραμα Ελπίδας"

Η ΚΑΕ Λαύριο DHI έχει δείξει μέσω του Προέδρου την στήριξή του στους συλλόγους "Ελπίδα" και "Όραμα Ελπίδας" και αυτό δεν το ξεχνάνε στην "Ογκολογική Μονάδα Παίδων Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ"

Ο σύλλογος "Ελπίδα" ευχαρίστηκε τον Πρόεδρο του Λαυρίου, Γιάννη Ψαρράκη, για την προσφορά του σε μία σπουαία τιμητική εκδήλωση. Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση όπως αναρτήθηκε στο επίσημο σάιτ της ΚΑΕ Λαύριο DHI:
"Γεμάτη ευαισθησία και φυσικά… ΕΛΠΙΔΑ ήταν η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (28/09/2016) στην «Ογκολογική Μονάδα Παίδων Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ» κατά την οποία απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στον Πρόεδρο της ΚΑΕ «ΛΑΥΡΙΟ-DHI» κ. Γιάννη Ψαρράκη ως έκφραση αναγνώρισης της στήριξης των συλλόγων ΄΄ΕΛΠΙΔΑ΄΄ και «Όραμα ΕΛΠΙΔΑΣ».
Η πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Ελπίδα» και πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO, Μαριάννα Βαρδινογιάννη, απένειμε στον κ. Ψαρράκη την Τιμητική Πλακέτα της «Ελπίδας», και τον ευχαρίστησε για το ότι «η αθλητική οικογένεια του ΛΑΥΡΙΟΥ μεταφέρει το μήνυμα του εθελοντισμού για τη δωρεά μυελού οστών στη νεολαία της πατρίδας μας…».
Ο Πρόεδρος της ομάδας μας κ. Ψαρράκης παίρνοντας το λόγο δήλωσε: «Αξιότιμη κα Βαρδινογιάννη, είναι χαρά και τιμή να βρισκόμαστε σήμερα κοντά σας. Η Οικογένεια της ΚΑΕ ΛΑΥΡΙΟ-DHI θα συνεχίζει να εκφράζει το ανθρώπινο πρόσωπο του αθλητισμού και να υποστηρίζει με όλες τις δυνάμεις που διαθέτει το θεάρεστο έργο που επιτελείτε…».
Στην κα Βαρδινογιάννη προσφέρθηκαν αναμνηστικά δώρα: ένα βιβλίο με την ιστορία του Λαυρίου, ένα λάβαρο της ομάδας, ένα σπάνιο πέτρωμα από τα μεταλλεία της Λαυρεωτικής και για παιδιά της ‘’ΕΛΠΙΔΑΣ΄΄ αναμνηστικά αθλητικά δωράκια!
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης: ο Αντιπρόεδρος της ΚΑΕ κ. Β. Βώδινας, ο coach κ. Χ. Σερέλης, o βοηθός προπονητή κ. Κ. Πασχάλης, ο team manager κ. Α. Κωνσταντόπουλος, ο Υπεύθυνος Δημοσίων σχέσεων κ. Π. Νικολαΐδης και οι παίκτες: Μ. Περράκης, Γ. Αναγνωστάκης, Γ. Αθανασούλας, Δ. Κακλαμανάκης, Χ. Στεφανίδης στους οποίους απονεμήθηκαν τα μετάλλια της ''ΕΛΠΙΔΑΣ'"
.

TAGS ΛΑΥΡΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ