ΛΑΥΡΙΟ

"Την Τετάρτη το γήπεδο πρέπει να είναι γεμάτο!"

"Την Τετάρτη το γήπεδο πρέπει να είναι γεμάτο!"

Το Λαύριο θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό την Τετάρτη (7/9, 20:00) και η ομάδα έχει γνωστοποιήσει την διάθεση των εισιτηρίων. Τα φθηνότερα κοστίζουν 5 ευρώ και ο σύλλογος ζητά το γήπεδο να γεμίσει.

Η ομάδα του Λαυρίου έχει γνωστοποιήσει την διάθεση των εισιτηρίων για το φιλικό παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό την Τετάρτη (7/9, 20:00) και ο σύλλογος έχει ζητήσει να γεμίσουν οι εξέδρες του γηπέδου.

Η ανακοίνωση:

"Στο Λαύριο μετρούν αντίστροφα για το σπουδαίο φιλικό της Τετάρτης (7/9, 8 μμ) με τον Παναθηναϊκό Superfoods στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης, τόσο για αγωνιστικούς, όσο και για κοινωνικούς λόγους. Πέραν του υψηλού βαθμού δυσκολίας που έχει ένα τεστ απέναντι σε μία από τις πιο ισχυρές ομάδες στην Ευρώπη, μέρος των εσόδων από τα εισιτήρια του ματς (ελάχιστη τιμή εισόδου 5 ευρώ) θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, που εξυπηρετεί ευπαθείς ομάδες.

«Το γήπεδο την Τετάρτη πρέπει να είναι γεμάτο! Και γιατί είναι το πρώτο εντός έδρας φιλικό παιχνίδι μας και μάλιστα απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο αλλά και διότι υπάρχει και φιλανθρωπικός λόγος! Η ομάδα θα «συστηθεί» ουσιαστικά στον κόσμο της, εν όψει της νέας σεζόν και παράλληλα ο κόσμος θα βοηθήσει με τον τρόπο του ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Περιμένω από τους Λαυριώτες να στείλουν για μια ακόμη φορά μήνυμα συμπαράστασης και ανθρωπιάς, γεμίζοντας τις εξέδρες!», τόνισε ο κάπτεν του Λαυρίου, Σάκης Γιαννακόπουλος"

TAGS ΛΑΥΡΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ