ΛΑΥΡΙΟ

Τα ξημερώματα ο Μπολντς στο Λαύριο

Τα ξημερώματα ο Μπολντς στο Λαύριο
Μπολντς INTIME SPORTS

Ο Ντεμάριους Μπολντς αναμένεται τα ξημερώματα στο Λαύριο για να καλύψει το κενό του τραυματία Τζαμάλ Νίξον και να τεθεί στη διάθεση του τεχνικού της ομάδας Χρήστου Σερέλη.

Ο τραυματισμός του Τζαμάλ Νίξον στην ήττα του περασμένου Σαββάτου από τον Αρκαδικό για την 9η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ έφερε στην ομάδα του Χρήστου Σερέλη τον Ντεμάριους Μπολντς για να καλύψει το κενό του χωρίς να αποκλείεται να μείνει ακόμη και μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Ο Νίξον μετά την εξέταση που υποβλήθηκε στα μέσα της εβδομάδας υπέστη ρήξη μηνίσκου και θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για 4-6 εβδομάδες. Δηλαδή για διάστημα ακόμη και ενάμιση μήνα με αποτέλεσμα να επιστρέφει στη δράση στα τέλη Ιανουαρίου. Αυτό σημαίνει καταρχήν ότι ο Αμερικανός γκαρντ θα επιστρέψει στη δράση σίγουρα το 2016 και ακολούθως ότι ο αντικαταστάτης του και εν προκειμένου ο Νίξον ή θα μείνει μέχρι να επιστρέψει ή μέχρι το τέλος της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Κάτι που μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί.

Το σίγουρο πάντως είναι το εξής. Πως ο Μπολντς, που στην περσινή αγωνιστική περίοδο είχε περάσει από το ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Απόλλωνα Πατρών, επιστρέφει στη χώρα μας για να βοηθήσει το Λαύριο να πετύχει το στόχο του. Να παραμείνει στη Basket League ΣΚΡΑΤΣ στην πρώτη του παρουσία. Ο 31χρονος Αμερικανός γκαρντ ξεκίνησε τη φετινή αγωνιστική περίοδο στη Β΄ κατηγορία της Τουρκίας, με τα χρώματα της Γκεντσλίκ, έχοντας κατά μέσοι όρο 18.6 πόντους, 6.1 ριμπάουντ και 2.5 ασίστ.

Η προοπτική της επιστροφής του στη Basket League ΣΚΡΑΤΣ δεν άφησε τον Μπολντς ασυγκίνητο, με αποτέλεσμα να ετοιμάζει τις βαλίτσες του για την Ελλάδα και την επιστροφή του. Δεδομένου ότι η άφιξή του είναι προγραμματισμένη για τα ξημερώματα ο Μπολντς δεν θα μπορέσει να δώσει το παρών στο φιλικό το απόγευμα της Παρασκευής στο κλειστό του Λαυρίου κόντρα στην Κύμη. Για αυτό και το ανεπίσημο ντεμπούτο του θα γίνει το απόγευμα της Τετάρτης (16/12) στο Περιστέρι κόντρα στη τοπική ομάδα και το επίσημο στην επανέναρξη της Basket League ΣΚΡΑΤΣ στο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Η διακοπή του πρωταθλήματος, για τη διεξαγωγή του εξ αναβολής παιχνιδιού Παναθηναϊκού-ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική το απόγευμα της Δευτέρα (14/12) στο ΟΑΚΑ αντί των δύο νοκ άουτ προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος που μεταφέρθηκαν δυο εβδομάδες μετά, πάντως είναι υπέρ των Σερέλη και Μπολντς. Το γεγονός αυτό επιτρέπει στο τεχνικό του Λαυρίου να προσαρμόσει τον Αμερικανό γκαρντ με μεγαλύτερη άνεση στη λογική του και στα συστήματά του.

Η ανακοίνωση της μεταγραφής:

" Η ΚΑΕ Λαύριο ανακοινώνει την συμφωνία με τον DEMARIOUS BOLDS! Ο Αμερικάνος γκαρντ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας έως το τέλος της περιόδου με την ομάδα μας και θα τεθεί άμεσα στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Ο Μπολντς είναι γεννημένος στις 6 Μαϊου του 1984 και με ύψος 1.93 μ. καλύπτει κυρίως τη θέση "2". Πρόκειται για σπουδαίο σκόρερ, ο οποίος αποτέλεσε ευθύς εξαρχής τον βασικό στόχο του Λαυρίου.

Με συντονισμένες κινήσεις της διοίκησης, που για μια ακόμη φορά έδρασε άμεσα και αποτελεσματικά, ο πρώην παίκτης του Απόλλων Πατρών (2013-14), που μέχρι πριν λίγο καιρό αγωνιζόταν στην τουρκική Final Genclik, αποτελεί πλεόν ένα ακόμη όπλο στα χέρια του κόουτς Σερέλη".

TAGS ΛΑΥΡΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ