ΛΑΥΡΙΟ

Συνεχίζει με Σερέλη το Λαύριο

BASKET LEAGUE / ÁÑÇÓ - ËÁÕÑÉÏ
BASKET LEAGUE / ÁÑÇÓ - ËÁÕÑÉÏ MOTIONTEAM

Ο Χρήστος Σερέλης θα βρίσκεται στον πάγκο του Λαυρίου DHI για έναν ακόμη χρόνο, όπως ανακοίνωσαν οι "κυανοκίτρινοι". Μεγαλώνει το σερί του ο έμπειρος τεχνικός.

Δεν τέθηκε ποτέ επί της ουσίας θέμα αποχώρησής του, αλλά για το τυπικό το Λαύριο DHI ανακοίνωσε την παραμονή του Χρήστου Σερέλη στον πάγκο της ομάδας. Οι "κυανοκίτρινοι" επισημοποίησαν την πρόθεση που υπήρχε εδώ και αρκετό καιρό για συνέχιση της συνεργασίας των δύο πλευρών, με τον έμπειρο τεχνικό να συνεχίζει στην ομάδα για 14η διαδοχική χρονιά.

Υπό τις οδηγίες του, το Λαύριο DHI κατάφερε να αναρριχηθεί στις εθνικές κατηγορίες, φτάνοντας μέχρι στη Stoiximan.gr Basket League, ενώ φέτος συμμετείχε για πρώτη φορά στην ιστορία του στα playoffs του πρωταθλήματος. " Το Λαύριο είναι η οικογένεια μου Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πω κάτι άλλο. Συνεχίζουμε κι ευχαριστώ από καρδιάς τον κόσμο για τη συμπαράσταση του όλη τη χρονιά", τόνισε για το θέμα ο Χρήστος Σερέλης.

Η σχετική ανακοίνωση:

"H KAE Λαύριο-DHI ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Χρήστο Σερέλη και για την επόμενη σεζόν! Ο Έλληνας κόουτς, συνεχίζει για 14η χρονιά στην ομάδα μας, την οποία έχει οδηγήσει στις σπουδαιότερες επιτυχίες της ιστορίας της".

TAGS ΛΑΥΡΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ