ΛΑΥΡΙΟ

Στο Λαύριο ο Αθανασούλας

Στο Λαύριο ο Αθανασούλας

Ο Γιάννης Αθανασούλας υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με το Λαύριο, αποτελώντας τη δεύτερη μεταγραφή για την ομάδα του Χρήστου Σερέλη που υλοποιεί τον σχεδιασμό της ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Γιάννης Αθανασούλας είναι η δεύτερη προσθήκη στην οποία προχώρησε το Λαύριο ενόψει της νέας περιόδου, μετά τον Αμερικανό Τζίτο Κοκ. Ο Αθανασούλας στάθηκε άτυχος στην αρχή της περασμένης σεζόν αφού υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και έτσι περιορίστηκε σε οχτώ συμμετοχές στην Basket League.

Το Λαύριο είναι ο έκτος σταθμός στην καριέρα του 29χρονου φόργουορντ στην Α1 μετά τους Ηλυσιακό, Πανιώνιο, Πανελευσινιακό, Απόλλων Πατρών και την ΑΕΚ.

Η ανακοίνωση του Λαυρίου

"Η ΚΑΕ Λαύριο ανακοινώνει την απόκτηση του Γιάννη Αθανασούλα! Ο 29χρονος παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους με την ομάδα μας και αποτελεί μία ακόμη προσωπική επιλογή του Χρήστου Σερέλη, την οποία έκανε πράξη η διοίκηση της ΚΑΕ.

Ο Αθανασούλας με ύψους 2.02 μ. καλύπτει κυρίως τη θέση «3» όμως λόγω της σπουδαίας τεχνικής του κατάρτισης μπορεί να αγωνιστεί και ως γκαρντ. Πρόκειται για πολύ έμπειρο αθλητή με παραστάσεις Ευρωλίγκας (με τη φανέλα της ΑΕΚ), ενώ είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές Ομάδες.

Το νέο απόκτημα του Λαυρίου ξεκίνησε την καριέρα του από την ΑΕΚ, ενώ έχει αγωνιστεί και στους Ηλυσιακό, Πανιώνιο, Πανελευσινιακό και Απόλλων Πατρών.

Διοίκηση και τεχνική ηγεσία, συνεχίζουν την προσπάθεια ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί απόλυτα έτοιμη τη νέα σεζόν στις προκλήσεις που έρχονται!".

TAGS ΛΑΥΡΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ