ΛΑΥΡΙΟ

Σερέλης: "Θα προσπαθήσω να προσγειώσω τα παιδιά"

Σερέλης: "Θα προσπαθήσω να προσγειώσω τα παιδιά"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Χρήστος Σερέλης μίλησε για την ήττα από τον Παναθηναϊκό Superfoods στη β' παράταση και τα συναισθήματα, που είναι κάπως ανάμεικτα.

Το Λαύριο Megabolt έφτασε μια ανάσα από το "διπλό" στο ΟΑΚΑ, αλλά δεν τα κατάφερε απέναντι στον Παναθηναϊκό Superfoods. Παρόλ' αυτά, ουδείς μπορεί να πει ότι οι "κυανοκίτρινοι" είναι... στεναχωρημένοι, με τον Χρήστο Σερέλη να επισημαίνει αρχικά πως " είναι λίγο δύσκολα αυτή τη στιγμή με όλα τα συναισθήματα που υπάρχουν".

Εν συνεχεία, ο προπονητής του Λαυρίου Megabolt σημείωσε: " Ενώ είμαστε πολύ χαρούμενοι που φτάσαμε τόσο κοντά στη νίκη, μπορούμε να πούμε πως είμαστε και στενοχωρημένοι για το τελικό αποτέλεσμα με κάθε σεβασμό για μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Είμαι πολύ περήφανος γιατί παίξαμε ένα μπάσκετ που μας αρέσει και έτσι όπως θέλουμε να παίζουμε, ακόμη και σε τεράστιες ομάδες όπως είναι ο Παναθηναϊκός, ο οποίος προφανώς ήταν πολύ κουρασμένος, καθώς βρίσκεται στη μέση και ενός μεγάλου πρωταθλήματος στην Ευρώπη. Αυτό δεν μειώνει την προσπάθεια των δικών μας παιδιών, που συνέχισαν να παλεύουν ακόμη και όταν η διαφορά πήγε στους 12 πόντους, λίγο πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας. Να ερχόμαστε εδώ και να σημειώνουμε 98 πόντους στα 40 λεπτά και να λήγει το παιχνίδια 120-118 είναι ένα επίτευγμα για την ομάδα μας. Θα προσπαθήσω να προσγειώσω λίγο τα παιδιά κι εμάς και όλους μας. Αύριο είναι μια καινούρια μέρα και στη συνέχεια μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, το οποίο δεν έχουμε κερδίσει επειδή παίξαμε καλά σήμερα. Πρέπει να είμαστε συγκρατημένοι , αισιόδοξοι, αλλά να μην καβαλήσουμε το καλάμι. Και πάλι έτσι κι αλλιώς χάσαμε".

Ενώ κατέληξε: " Είναι δύσκολο αυτό που έγινε. Δεν περιμέναμε αυτήν την κόντρα σήμερα. Παίξαμε πριν από λίγο καιρό με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και προσπαθήσαμε όπως όλες οι ομάδες να κοντρολάρουμε το ρυθμό, να πάμε πιο αργά στο πέντε εναντίον πέντε, αλλά θεωρώ πως η ομάδα μας δεν μπορεί να το κάνει αυτό και γι’ αυτό χάσαμε με 30, όπως παλιότερα είχαμε χάσει με 40 από τον Παναθηναϊκός. Γι’ αυτό είπαμε σήμερα να τρέξουμε και γι’ αυτό έμειναν στο παρκέ περισσότερο τα πιο αθλητικά παιδιά που μπορούν να τρέξουν, να πηδήξουν, να παίξουν ένας εναντίον ενός, να κάνουμε κι εμείς το παιχνίδι μας. Παιδιά που μπορούν να αντέξουν και με δεδομένο πως ο Παναθηναϊκός θα ήταν κουρασμένος μετά και τα δύο δύσκολα παιχνίδια που είχε στην EuroLeague μέσα στην εβδομάδα".

TAGS ΛΑΥΡΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ