ΛΑΥΡΙΟ

Σερέλης: "Πιο δύσκολη η φετινή σεζόν"

Σερέλης: "Πιο δύσκολη η φετινή σεζόν"

Χρήστος Σερέλης και Σάκης Γιαννακόπουλος, προπονητής και αρχηγός του Λαυρίου DHI αντίστοιχα, μίλησαν στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για τη νέα Basket League και τους στόχους των "μεταλλωρύχων" φέτος.

Το αφιέρωμα της ΕΣΑΚΕ για το νέο πρωτάθλημα της Basket Leauge, που ξεκινά το Σάββατο (8/10), συνεχίζεται με την ομάδα που πέρυσι έκανε το ντεμπούτο της στα μεγάλα σαλόνια και κατέλαβε την 11η θέση.

Ο λόγος για το Λαύριο DHI, στόχος του οποίου για τη νέα σεζόν είναι φυσικά να εξασφαλίσει όσο πιο γρήγορα γίνεται την παραμονή στην μεγάλη κατηγορία. Αυτό ακριβώς είπαν και οι Χρήστος Σερέλης και Σάκης Γιαννακόπουλος, τεχνικός και αρχηγός των "μεταλλωρύχων" αντίστοιχα, στο σάιτ της Ομοσπονδίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χρήστου Σερέλη

" Η φετινή σεζόν είναι για το Λαύριο DHI σαφώς δυσκολότερη από την περσινή. Από κάθε άποψη. Στόχος μας λοιπόν είναι να εξασφαλίσουμε τη σωτηρία μας όσο νωρίτερα γίνεται και ταυτόχρονα να δείξουμε πως αξίζουμε ως ομάδα να βρισκόμαστε στη μεγάλη κατηγορία. Για να συμβεί κάτι τέτοιο απαιτείται σκληρή δουλειά από όλους και φυσικά η στήριξη του κόσμου μας, που πιστεύω ότι και φέτος θα δώσει δυναμικά το «παρών». Εύχομαι να δούμε καλό μπάσκετ από όλες τις ομάδες και φυσικά η βία να είναι μονίμως απούσα από τα γήπεδα!"

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σάκη Γιαννακόπουλου

" Το Λαύριο DHI πρέπει να έχει και έχει ως μοναδικό στόχο φέτος την παραμονή του στην κατηγορία. Όταν τον πετύχουμε θα μπορέσουμε να συζητήσουμε για κάτι άλλο. Μέχρι τότε όμως απαιτείται να είμαστε συγκεντρωμένοι εκεί. Θέλω να ζητήσω από τους Λαυριώτες να σταθούν δίπλα στην ομάδα όπως μόνο αυτοί ξέρουν και να μας βοηθήσουν να πετύχουμε τον στόχο μας! Για το πρωτάθλημα, εύχομαι να δούμε ωραίους αγώνες αλλά πάνω απ’όλα γήπεδα φιλόξενα ακόμη και προς τον αντίπαλο".

TAGS ΛΑΥΡΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ