ΛΑΥΡΙΟ

Σερέλης: "Nα δούμε τις αδυναμίες μας και να δώσουμε ανάσα"

Σερέλης: "Nα δούμε τις αδυναμίες μας και να δώσουμε ανάσα"

Το Λαύριο ετοιμάζεται για το σημαντικό φιλικό της Τετάρτης (7/9, 20:00) κόντρα στον Παναθηναϊκό με τον προπονητή της ομάδας, Χρήστο Σερέλη, να τονίζει: "Δεν θα χρησιμοποιήσουμε τον Μπολντς".

Mια και… καμία! Το σπουδαίο φιλικό της Τετάρτης (7/9, 8 μμ) με τον Παναθηναϊκό Superfoods έχει σημάνει συναγερμό στις τάξεις του Λαυρίου και ιδιαίτερα στον κόσμο που αναμένεται να δώσει βροντερό "παρών" στο Κ.Γ. της πόλης!

Η πρώτη εμφάνιση της ομάδας μπροστά στους φιλάθλους της, ο πανίσχυρος αντίπαλος αλλά και ο φιλανθρωπικός σκοπός του ματς (μέρος των εσόδων θα δοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου) έχουν ανεβάσει στα ύψη το ενδιαφέρον των Λαυριωτών. "Είναι το πρώτο μας μεγάλο τεστ και μάλιστα απέναντι σε έναν πανίσχυρο αντίπαλο, όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Βρισκόμαστε στην πιο δύσκολη καμπή της προετοιμασίας, ακριβώς στο μέσο της, κάτι που σημαίνει ότι τα παιδιά είναι σφιγμένα. Παρόλα αυτά τόσο το αυριανό παιχνίδι όσο και αυτά που ακολουθούν έως το τέλος της εβδομάδας με Προμηθέα (εκτός) και Ολυμπιακό (εκτός) θα μας δώσουν τη δυνατότητα να δούμε τις αδυναμίες μας, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για μας. Το δυσάρεστο για μας είναι ότι, τουλάχιστον στο ματς με τον Παναθηναϊκό, δεν θα μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε τον Μπολντς που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και βρίσκεται σε διαδικασία αποθεραπείας, οπότε η εικόνα μας δεν θα είναι ολοκληρωμένη", τόνισε εν αρχή ο Χρήστος Σερέλης, καλώντας παράλληλα τον κόσμο να βοηθήσει το έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου: "Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος του Λαυρίου θα δείξει και πάλι την ευαισθησία του και θα γεμίσει το γήπεδο, προσφέροντας μια μεγάλη ανάσα σε συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη".

TAGS ΛΑΥΡΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ