ΛΑΥΡΙΟ

Σερέλης: "Μας προπηλάκισαν στα αποδυτήρια!"

BASKET LEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΛΑΥΡΙΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΛΑΥΡΙΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Έξαλλος ήταν ο Χρήστος Σερέλης μετά το φινάλε της αναμέτρησης του Λαυρίου Megabolt με τον Πανιώνιο Βίκος Cola, μιλώντας με σκληρή γλώσσα για όσα έγιναν πριν το παιχνίδι, αλλά και την περιρρέουσα ατμόσφαιρα.

Το Λαύριο Megabolt δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στον Πανιώνιο Βίκος Cola , με τον Χρήστο Σερέλη να ξεσπάει μετά το φινάλε της αναμέτρησης για όσα έγιναν πριν , αλλά και μετά, την ολοκλήρωση του σαρανταλέπτου.

Ο προπονητής των "κυανοκίτρινων" ήταν εμφανώς εκνευρισμένος, λέγοντας σε έντονο ύφος πως " στα αποδυτήριά μας, δύο κύριοι, οι οποίοι δεν ξέρουμε ποιοι είναι μπήκαν στα αποδυτήριά μας, να μας προπηλακίσουν και να μας πουν πώς να παίξουμε το παιχνίδι. Δεν έχουμε δώσει ποτέ το παραμικρό δικαίωμα. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς ήρθαν στα αποδυτήρια. Είναι η πρώτη φορά στα χρόνια που είμαι στο Λαύριο, που συμβαίνει αυτό. Να μπαίνουν άνετα και χαλαρά δύο τύποι μέσα στα αποδυτήρια", για να προσθέσει αναφερόμενος στη συμπεριφορά του τζένεραλ μάνατζερ του Πανιωνίου Βίκος Cola, Χρήστου Χριστοδούλου:

ετά το τέλος του αγώνα, ο κ. Χρήστος Χριστοδούλου μάς μίλησε σχεδόν με τα ίδια λόγια που μας μίλησαν κι αυτοί στα αποδυτήρια πριν από το παιχνίδι. Καταφέρθηκε εναντίον όλου του πάγκου. Το τρίτο που έχω να πω ότι κάποιοι έχουν στεναχωρηθεί που είμαστε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και παίζουμε αυτό το μπάσκετ. Δεν εννοώ τον Πανιώνιο, αναφέρομαι σε ανθρώπους που είναι πολλά χρόνια στον χώρο. Θέλω να τους πω ότι θα προσπαθήσουμε να παραμείνουμε εκεί. Εδώ και ένα μήνα υπάρχει μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα στον χώρο που προσπαθεί να μειώσει την προσπάθεια που κάνουμε".

Ενώ κατέληξε λέγοντας: " Θα πω κάτι τελευταίο, γι αυτούς που έχουν συνηθίσει να παίζουν το 80% κάποια παιχνίδια και στο 20% κάποια άλλα, πως εμείς δεν έχουμε ούτε φίλους ούτε εχθρούς. Παίζουμε όλα τα παιχνίδια στα ίσα".

TAGS ΛΑΥΡΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ