ΛΑΥΡΙΟ

Πρώην παίκτης του Λαυρίου ο νεκρός στη Μαλακάσα

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÏÕÍÉÎ ÊÁÆÁÍ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - UNICS KAZAN (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÏÕÍÉÎ ÊÁÆÁÍ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - UNICS KAZAN (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον αδόκητο χαμό του Φίλιππου Κεσκινίδη, στο τροχαίο δυστύχημα στη Μαλακάσα, εξέδωσε το Λαύριο.

Πρώην παίκτης του Λαυρίου ήταν ο νεκρός στο θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης του Πάσχα (18/4) στη Μαλακάσα . Πρόκειται για τον Φίλιππο Κεσκινίδη, ο οποίος φόρεσε επί σειράς ετών τη φανέλα των "κυανοκίτρινων", όντας μέλος της ομάδας που πανηγύρισε την άνοδο στη Stoiximan.gr Basket League πριν από τρία χρόνια.

Η ΚΑΕ Λαύριο DHI εξέδωσε συλλυπητήρια για το γεγονός, λίγες ώρες πριν από το πρώτο παιχνίδι της ιστορίας του στα playoffs, απέναντι στον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη (19/4, 17:00).

" Η χθεσινή απώλεια του 23χρονου Φίλιππου Κεσκινίδη -επί σειρά ετών αθλητή του ΓΣ Λαυρίου- σκόρπισε θλίψη σε ολόκληρη την αθλητική οικογένεια του Λαυρίου. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα γίνει την Πέμπτη στις 4μμ στον ιερό ναό Αγ. Νικολάου Μαρκόπουλου. Ο Πρόεδρος και το ΔΣ της ΚΑΕ ΛΑΥΡΙΟ-DHI εκφράζουν τα θερμά τους Συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του", αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος.

TAGS ΛΑΥΡΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ