ΛΑΥΡΙΟ

Προσκλήθηκε στο All Star Game ο Λεγκίκας

Προσκλήθηκε στο All Star Game ο Λεγκίκας
EUROKINISSI

Ο ΕΣΑΚΕ και ο ΠΣΑΚ έδειξαν την στήριξή τους στον Δημήτρη Λεγκίκα, τον οποίο προσκάλεσαν στο ΕΚΟ All Star Game ’18, (10-11/2).

Ο Δημήτρης Λεγκίκας είδε την ατυχία να του χτυπάει την πόρτα, καθώς στην αναμέτρηση του Λαυρίου με τα Τρίκαλα για την 15η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League τραυματίστηκε σοβαρά στο δεξί γόνατο και θα μείνει στα "πιτς" για 4-6 μήνες και ο ΕΣΑΚΕ και ο ΠΣΑΚ έδειξαν πως βρίσκονται κοντά του.

Ο ΕΣΑΚΕ και ο ΠΣΑΚ προσκάλεσαν τον 23χρονο φόργουορντ στο All Star Game, το οποίο θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο (10-11/2) στο "Δ. Τόφαλος" στην Πάτρα, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να δείξουν την συμπαράστασή τους προς εκείνον.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Ο Δημήτρης Λεγκίκας θα παρακολουθήσει το ΕΚΟ All Star Game ’18, που θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο «Δημήτριος Τόφαλος» της Πάτρας, το προσεχές Σάββατο (10/2) και Κυριακή (11/2), ως προσκεκλημένος του ΕΣΑΚΕ και του ΠΣΑΚ.

Ο 23χρονος φόργουορντ τραυματίστηκε σοβαρά στο δεξί γόνατο κατά την διάρκεια της αναμέτρησης της ομάδας του, Λαυρίου Megabolt με αντίπαλο τα Τρίκαλα Bc Aries το περασμένο Σάββατο (3/2) για την 15η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της STOIXIMAN.GR Basket League. Ο ΕΣΑΚΕ και ο ΠΣΑΚ με την πρόκληση τους στον Δημήτρη Λεγκίκα να παρακολουθήσει το ΕΚΟ All Star Game ’18, επιθυμούν να εκδηλώσουν την συμπαράσταση και την στήριξη τους στον 23χρονο φόργουορντ μετά την άτυχη στιγμή του".

TAGS ΛΑΥΡΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ