ΛΑΥΡΙΟ

Πήρε Μπέκφορντ το Λαύριο

Πήρε Μπέκφορντ το Λαύριο

Ο Μπρους Μπέκφορντ είναι ο παίκτης που ολοκληρώνει τις θέσεις των ξένων στο Λαύριο. Ο Αμερικανός φόργουορντ ανακοινώθηκε από την ομάδα των ανατολικών προαστίων

Έχοντας ως παρακαταθήκη την περσινή εμπειρία, το Λαύριο θα επιδιώξει φέτος να κάνει ακόμα καλύτερη πορεία στο πρωτάθλημα της Basket League και στο πλαίσιο της ενίσχυσης του ρόστερ απέκτησε τον Μπρους Μπέκφορντ. Ο 22χρονος φόργουορντ, ο οποίος αποφοίτησε από το North Carolina A&T Αggies υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους, ενώ υπάρχει και οψιόν για ακόμα ένα. Με τον Μπρους Μπέκφορντ το Λαύριο ολοκληρώνει τις μεταγραφικές του κινήσεις στους ξένους, καθώς καλύφτηκαν και οι έξι θέσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει

" Η ΚΑΕ Λαύριο ανακοινώνει την απόκτηση του Bruce Beckford! Ο Αμερικανός φόργουορντ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας για 1+1 χρόνο και αποτελεί προσωπική επιλογή του κόουτς Σερέλη για την τελευταία θέση των ξένων παικτών.

Ο Beckford έχει γεννηθεί στις 29 Οκτωβρίου του 1994 και με ύψος 2.01 μ. καλύπτει τις θέσεις των φόργουορντ. Είναι απόφοιτος του North Carolina A&T Αggies και την τελευταία χρονιά του στο Κολέγιο είχε κατά μέσο όρο 13,1 πόντους, 6,9 ριμπάουντ και μία ασίστ.

Είναι πολύ δυνατός και σε συνδυασμό με την εξαιρετική τεχνική του κατάρτιση τελειώνει αποτελεσματικά τις φάσεις μέσα στη ρακέτα.

Η διοίκηση της ΚΑΕ, ακολουθώντας κατά γράμμα τις οδηγίες του κόουτς Σερέλη προχωράει βήμα-βήμα προς την ολοκλήρωση των μεταγραφικών κινήσεων με στόχο να δημιουργηθεί μία ισχυρή ομάδα".

TAGS ΛΑΥΡΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ