ΛΑΥΡΙΟ

Ο Μπιρούτα και επίσημα στο Λαύριο

Ο Μπιρούτα και επίσημα στο Λαύριο

Το Λαύριο ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του 25χρονου πάουερ-φόργουορντ, Γκιλβίντας Μπιρούτα, ο οποίος και θα αντικαταστήσει τον αποχωρήσαντα Άσλεϊ Χάμιλτον.

Ο Άσλεϊ Χάμιλτον αποχώρησε από το Λαύριο και η ομάδα βρήκε ήδη τον αντικαταστάτη του, ανακοινώνοντας επίσημα την απόκτηση του 25χρονου Λιθουανού πάουερ-φόργουορντ, Γκιλβίντας Μπιρούτα.

Η ανακοίνωση του Λαυρίου:

"Η ΚΑΕ Λαύριο ανακοινώνει την απόκτηση του Γκιλβίντας Μπιρούτα!

Ο Λιθουανός φόργουορντ έχει γεννηθεί στις 10 Οκτωβρίου του 1991 και με ύψος 2.03 μ. καλύπτει κυρίως τη θέση «4», ενώ υπό προϋποθέσεις μπορεί να αγωνιστεί και στη θέση «3».

Ο Μπιρούτα αγωνιζόταν στη λιθουανική, Νεπτούνας Κλαϊπέντα, με την οποία αντιμετώπισε στο Eurocup, μεταξύ άλλων τον Άρη Θεσσαλονίκης, κόντρα στον οποίο είχε 11 πόντους και 4 ριμπάουντ. Είναι διεθνής τόσο με την ομάδα U-16 αλλά και με αυτές των U-18 και U-20 της Λιθουανίας και κάτοχος του αργυρού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U-18 του 2008 και του χάλκινου μεταλλίου στο αντίστοιχο των U-16 του 2007.

O νέος μας παίκτης είναι απόφοιτος του κολλεγίου Rhode Island και θα αντικαταστήσει στο ρόστερ της ομάδας μας, τον τραυματία, Άσλεϊ Χάμιλτον, τον οποίο η οικογένεια του Λαυρίου ευχαριστεί από καρδιάς για την προσφορά του και του εύχεται ταχεία ανάρρωση!

Η ΚΑΕ Λαύριο δείχνει για μια ακόμη φορά τη συνέπεια της στη μάχη για την παραμονή στην Α1 και είναι σίγουρη πως στο τέλος της σεζόν, ομάδα και κόσμος, θα πανηγυρίσουμε την επίτευξη του μεγάλου μας στόχου!"

TAGS ΛΑΥΡΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ