ΛΑΥΡΙΟ

Ο Κρουμπαλί θρυμμάτισε το ταμπλό

Ο Κρουμπαλί θρυμμάτισε το ταμπλό
Ταμπλό INTIME SPORTS

Ο Οσμάν Κρουμπαλί έβαλε την δική του σφραγίδα στο παιχνίδι μεταξύ του Λαυρίου με τον Άρη καθώς με το κάρφωμά του θρυμμάτισε το ταμπλό προκαλώντας διακοπή με το σκορ στο 48-49.

Το εντυπωσιακό κάρφωμα του Οσμάν Κρουμαλί θρυμμάτισε το ταμπλό της μιας μπασκέτας στο Λαύριο στο παιχνίδι με τον Άρη 4:43 για το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου μειώνοντας σε 48-49.

Το κάρφωμα του Αμερικανο-Γκαμπονέζου φόργουορντ της ομάδας του Χρήστου Σερέλη έφερε διακοπή στο παιχνίδι μέχρι να αντικατασταθεί το ταμπλό που έγινε με τις άμεσες ενέργειες των ανθρώπων του κλειστού. Χρειάστηκε ωστόσο να υπάρξει διακοπή που άγγιξε την μία ώρα.

Ο Κρουμπαλί θρυμμάτισε το ταμπλό
Ταμπλό Νο2 INTIME SPORTS

Ο Κρουμπαλί θα πρέπει να σημειωθεί ότι στην προσπάθειά του να καρφώσει αξιοποιώντας την ασίστ του Γιανγκ κέρδισε και φάουλ από τον Ουότερς και είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει το σκορ. Μάλιστα αφού προσγειώθηκε στο παρκέ είδε το ταμπλό να γίνεται θρύψαλα.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι είναι το δεύτερο παιχνίδι του Άρη από το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου που παρουσιάζεται πρόβλημα με την μία μπασκέτα. Το προηγούμενο ήταν στη Nick Galis Hall για τον νοκ άουτ προημιτελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ μετά από το κάρφωμα του Τζαμέλ Χάγκινς.

TAGS ΛΑΥΡΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ