ΛΑΥΡΙΟ

Νουάμου και επίσημα στο Λαύριο Megabolt

Mercer guard Ike Nwamu (10) celebrates during the first half of an NCAA college basketball second-round game against Duke, Friday, March 21, 2014, in Raleigh, N.C. (AP Photo/Chuck Burton)
AP Photo/Chuck Burton AP PHOTO/CHUCK BURTON

Το Λαύριο Megabolt ανακοίνωσε την απόκτηση του Ίκε Νουάμου, επιβεβαιώνοντας τις φήμες των τελευταίων ημερών. Ο Αμερικανός γκαρντ θα αντικαταστήσει τον Ντορόν Λαμπ.

Εδώ και περίπου μία εβδομάδα ήταν γνωστό ότι ο Ικε Νουάμου θα ήταν ο αντικαταστάτης του Ντορόν Λαμπ, ο οποίος αποχώρησε από το Λαύριο Megabolt λόγω προσωπικού προβλήματος. Τώρα ήρθε και η επιβεβαίωση.

Με μία λιτή ανακοίνωση το Λαύριο Megabolt επιβεβαίωσε τις φήμες των τελευταίων ημερών, επισημοποιώντας την έναρξη της συνεργασίας με τον απόφοιτο του Κολεγίου του UNLV.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Στο "Λαύριο MEGABOLT" o IKE NWAMU!

Η ΚΑΕ "Λαύριο MEGABOLT" ανακοινώνει την απόκτηση του IKE NWAMU. O διεθνής Νιγηριανός άσος έχει γεννηθεί στις 30 Ιουνίου του 1993 και με ύψος 1.96 μ. μπορεί να καλύψει τις θέσεις «2» και «3». Είναι απόφοιτος του UNLV College και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στο NBDL με τη φανέλα των Sioux Falls Skyforce.

Ο Nwamu θα πάρει τη θέση του Ντορόν Λαμπ, με τον οποίο λύθηκε η συνεργασία λόγω προσωπικού προβλήματος. Η ΚΑΕ Λαύριο MEGABOLT ευχαριστεί τον Αμερικανό γκαρντ για την προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του".

TAGS ΛΑΥΡΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ