ΛΑΥΡΙΟ

Νουάμου αντί Λαμπ στο Λαύριο

UNLV's Ike Nwamu (34) brings the ball down court against Air Force during an NCAA college basketball game at the Mountain West Conference men's tournament Wednesday, March 9, 2016, in Las Vegas. UNLV won 108-102 after triple overtime. (AP Photo/David Becker)
UNLV's Ike Nwamu (34) brings the ball down court against Air Force during an NCAA college basketball game at the Mountain West Conference men's tournament Wednesday, March 9, 2016, in Las Vegas. UNLV won 108-102 after triple overtime. (AP Photo/David Becker) AP

Ο Ίκε Νουάμου θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Ντορόν Λαμπ στην περιφέρεια του Λαυρίου Megabolt, το οποίο αναζητά στην αγορά έναν ακόμη παίκτη για τη ρακέτα του. Τέλος η σεζόν για τον Ντι Τζέι Τζόνσον.

Η Μεγάλη Εβδομάδα έφερε ένταση (στις σχέσεις με τον Πανιώνιο Βίκος Cola) και αναγκαστικές αλλαγές στο ρόστερ για το Λαύριο Megabolt, το οποίο θα παραταχθεί με αλλαγές στο παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό (11/4, 18:15).

Ο Χρήστος Σερέλης δεν υπολογίζει πλέον στους Ντορόν Λαμπ και Ντι Τζέι Τζόνσον. Ο πρώτος ζήτησε να αποχωρήσει επειδή αντιμετωπίζει σοβαρό προσωπικό πρόβλημα, με τον σύλλογο να λύνει άμεσα το συμβόλαιό του, ενώ ο δεύτερος υπέστη κάταγμα στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού του στο παιχνίδι με τους "κυανέρυθρους". Γεγονός που σηματοδοτεί το πρόωρο φινάλε στη φετινή σεζόν για τον ίδιο.

Οι "κυανοκίτρινοι" υποχρεώθηκαν να βγουν στην αγορά για να βρουν τη διάδοχη κατάσταση σε περιφέρεια και ρακέτα, καταλήγοντας -σε πρώτη φάση- στον Ίκε Νουάμου για την ενίσχυσή τους στα γκαρντ. Ο 25χρονος γκαρντ αποφοίτησε από το UNLV το 2016, ξεκινώντας την επαγγελματική του καριέρα στη G-League με τη φανέλα των Sioux Falls Skyforce. Τη φετινή αγωνιστική περίοδο είχε 14.6 πόντους (με 36.6% στα τρίποντα), 3.3 ριμπάουντ, 2.3 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1.9 λάθη κατά μέσο όρο.

Εφόσον δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής (κυρίως ιατρικής φύσεως) θα υπογράψει το συμβόλαιό του εντός των επόμενων ημερών και θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Χρήστου Σερέλη για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Σε ό,τι αφορά στον παίκτη που θα καλύψει το κενό του Ντι Τζέι Τζόνσον, δεν υπάρχει κάποια ουσιαστική εξέλιξη τη δεδομένη χρονική στιγμή. Στο Λαύριο Megabolt εξετάζουν τις περιπτώσεις που έχουν προταθεί, με στόχο να κλείσουν κι αυτή την "τρύπα" το συντομότερο δυνατό. Στόχος, άλλωστε, είναι να διατηρηθεί η ομάδα στην πρώτη τετράδα της κατάταξης, ψάχνοντας τη νίκη απέναντι σε ΠΑΟΚ (εκτός), ΓΣΛ/Φάρο (εντός) και Προμηθέα Πάτρας (εκτός).

AP Photo/David Becker

TAGS ΛΑΥΡΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ