ΛΑΥΡΙΟ

Μπολντς αντί Νίξον στο Λαύριο

Μπολντς αντί Νίξον στο Λαύριο
INTIME SPORTS

Ο τραυματισμός του Τζαμάλ Νίξον υποχρέωσε το Λαύριο να ψάξει στην αγορά για μεταγραφική ενίσχυση, με τον ΝτεΜάριους Μπολντς να είναι προ των πυλών της ομάδας του Χρήστου Σερέλη.

Η ήττα από τον Αρκαδικό (98-90) είναι το μικρότερο κακό που προέκυψε για το Λαύριο από την 9η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Κι αυτό γιατί η ομάδα του Χρήστου Σερέλη έμαθε την επομένη της αναμέτρησης (6/12) τα άσχημα μαντάτα για τον τραυματισμό του Τζαμάλ Νίξον, ο οποίος υπέστη ρήξη μηνίσκου και θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για περίπου ενάμιση (με δύο) μήνες.

Η απώλεια του Αμερικανού γκαρντ δραστηριοποίησε τους ανθρώπους των νεοφώτιστων, οι οποίοι ήρθαν άμεσα σε συμφωνία με τον παίκτη που θα τον αντικαταστήσει για το διάστημα της αποχής του. Ο λόγος για τον ΝτεΜάριους Μπολντς, ο οποίος θα επιστρέψει στη χώρα μας -μετά το πέρασμά του από τον Απόλλωνα Πατρών. Ο 31χρονος παίκτης ξεκίνησε τη φετινή αγωνιστική περίοδο στη δεύτερη κατηγορία της Τουρκίας, με τα χρώματα της Γκεντσλίκ, με τα χρώματα της οποίας είχε 18.6 πόντους, 6.1 ριμπάουντ και 2.5 ασίστ κατά μέσο όρο.

Η προοπτική της επιστροφής στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ δεν τον άφησε όμως ασυγκίνητο, με αποτέλεσμα να ετοιμάζει τις βαλίτσες του για την Ελλάδα. Το συμβόλαιο που θα υπογράψει θα είναι μηνιαίο, κι εφόσον ικανοποιήσει τον Χρήστο Σερέλη με την απόδοσή του, δεν αποκλείεται να επεκταθεί η συνεργασία των δύο πλευρών μέχρι το φινάλε της σεζόν. Το γεγονός μάλιστα πως το επόμενο παιχνίδι του Λαυρίου είναι προγραμματισμένο για τις 19/12 (με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ), δίνει τη δυνατότητα στον παίκτη να προπονηθεί εντατικά με τη νέα του ομάδα ώστε να είναι έτοιμος για το ντεμπούτο του.

TAGS ΛΑΥΡΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ