ΛΑΥΡΙΟ

Κράτησε και τον Περράκη το Λαύριο

Κράτησε και τον Περράκη το Λαύριο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το Λαύριο ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Μιχάλη Περράκη για ακόμα έναν χρόνο. Αυτή θα είναι η 9η σερί σεζόν του έμπειρου σέντερ στην ομάδα.

Ανανεώσεων συνέχεια για το Λαύριο! Μετά τους Νίξον, Γιαννακόπουλο και Κακλαμανάκη η ομάδα του Λαυρίου ανακοίνωσε και την ανανέωση του συμβολαίου του υπαρχηγού της ομάδας, Μιχάλη Περράκη.

Ο έμπειρος σέντερ βρίσκεται στον σύλλογο από το 2009. Την σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε 2.96 πόντους και 1.52 ριμπάουντ μέσο όρο σε 9 λεπτά συμμετοχής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"H KAE Λαύριο ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Μιχάλη Περράκη για έναν ακόμη χρόνο! Ο "υπαρχηγός" συνεχίζει στην ομάδα μας για 9η συνεχόμενη σεζόν, αποτελώντας πιστό στρατιώτη του Λαυρίου.

Ο 33χρονος σέντερ, που πρόσφατα έγινε πατέρας ενός αγοριού, έδωσε τα χέρια σε χρόνο dt με τη διοίκηση, δείχνοντας για μια ακόμη φορά την επιθυμία του να φοράει τη φανέλα του Λαυρίου.

"Το Λαύριο είναι για μένα οικογένεια! Δεν χρειάζεται να λέμε πολλά, έπειτα από τόσα χρόνια κοινής πορείας. Συνεχίζουμε αυτό το ταξίδι, με στόχο να φέρουμε την ομάδα όσο το δυνατόν ψηλότερα και να κάνουμε τους Λαυριώτες περήφανους! Θα δουλέψουμε σκληρά για αυτό… Ευχαριστώ πολύ και τη διοίκηση και τον κόουτς για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν! Και φυσικά ευχαριστώ τον κόσμο για την στήριξη του όλα αυτά τα χρόνια", τόνισε ο "Μάικ"."

TAGS ΛΑΥΡΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ