ΛΑΥΡΙΟ

Κέσελ: "Ίσως το πιο κρίσιμο παιχνίδι της σεζόν"

Κέσελ: "Ίσως το πιο κρίσιμο παιχνίδι της σεζόν"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το Λαύριο δίνει ένα από τα κρισιμότερα παιχνίδια της χρονιάς το Σάββατο (12/3, 17:00) υποδεχόμενο τον Αρκαδικό, με φόντο την παραμονή στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Διαβάστε τι δήλωσαν οι Μάρκο Κέσελ και ΝτεΜάριους Μπολντς στην ιστοσελίδα των "κυανοκίτρινων" για την αναμέτρηση.

Τελικός παραμονής θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η αναμέτρηση της 22ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, ανάμεσα σε Λαύριο και Αρκαδικό (12/3, 17:00). Οι δύο ομάδες παλεύουν για την αποφυγή του υποβιβασμού με αυτή του Χρήστου Σερέλη να βρίσκεται σε καλύτερη βαθμολογική θέση, πλην όμως να χρειάζεται το ροζ φύλλο αγώνα για να απομακρυνθεί ακόμη περισσότερο από τη διακεκαυμένη ζώνη.

Με τα προβλήματα να απουσιάζουν, οι "κυανοκίτρινοι" θέλουν να υπερασπιστούν την έδρα τους και να αποσπαστούν από τις δύο τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, με τον Μάρκο Κέσελ να επισημαίνει στην επίσημη ιστοσελίδα του Λαυρίου πως " όλο αυτό το διάστημα προετοιμαζόμαστε για να πάρουμε τη νίκη στο πιο κρίσιμο, ίσως, παιχνίδι της σεζόν. Δουλεύουμε πολύ σκληρά και όλα τα παιδιά μετράνε αντίστροφα για να μπούμε στο γήπεδο και να βγάλουμε την ένταση όλων αυτών των ημερών", για να καταλήξει αναφερόμενος στους φίλους της ομάδας του:

" Δεν υπάρχει κάτι άλλο στο μυαλό μας εκτός από τη νίκη. Τίποτα άλλο! Και ξέρω πως και ο κόσμος περιμένει με αγωνία το συγκεκριμένο ματς, γι’αυτό και θέλω να του ζητήσω κάτι: Σας θέλουμε όλους δίπλα μας! Αλλά όλους! Μην λείψει κανείς"!

Από την πλευρά του, ο ΝτεΜάριους Μπολντς πρόσθεσε πως " δουλεύουμε σκληρά, είμαστε αποφασισμένοι και με το γήπεδο γεμάτο δεν χάνουμε! Σεβόμαστε τον αντίπαλο και την προσπάθεια που κάνει αλλά εδώ μιλάμε για την… επιβίωση μας και δεν πρόκειται να αφήσουμε την τύχη μας σε άλλα χέρια! Εμείς θα είμαστε οι νικητές και αυτοί που θα σωθούμε στο τέλος της σεζόν! Και για τα δύο είμαι 100% σίγουρος. Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος μας θα γεμίσει το γήπεδο και μάλιστα από νωρίς! Θέλουμε να τους έχουμε πλάι μας από το… ζέσταμα"!

TAGS ΛΑΥΡΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ