ΛΑΥΡΙΟ

ΚΑΕ Λαύριο: "Ανείπωτη θλίψη, τα έσοδα του 1ου αγώνα για τους πληγέντες"

ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΕΤΑ. ΤΡΙΤΗ 24/7/2018.  (Eurokinissi/ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ)
ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΕΤΑ. ΤΡΙΤΗ 24/7/2018. (Eurokinissi/ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ) EUROKINISSI

Το Λαύριο εξέφρασε μέσω ανακοίνωσης την θλίψη του για τα θύματα των πυρκαγιών που μαστίζουν την χώρα, προσθέτοντας ότι θα διαθέσει τα έσοδα του πρώτου εντός έδρας αγώνα της σεζόν 2018/19 στους πληγέντες από τις πυρκαγιές.

Με την Ελλάδα να θρηνεί τα θύματα των πυρκαγιών που βασανίζουν την χώρα , το Λαύριο θέλησε να δείξει έμπρακτα την στήριξή του στους πληγέντες. Μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε λοιπόν αρχικά εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για τα θύματα, ενώ ακολούθως αποκάλυψε ότι σκοπεύει να διαθέσει τα έσοδα του πρώτου εντός έδρας αγώνα για την σεζόν 2018/19 για την ανακούφιση των πληγέντων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" Ημέρα πένθους και ανείπωτης θλίψης…

Εκφράζουμε τη βαθιά λύπη μας για την πολύνεκρη τραγωδία από τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική. Τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας στις οικογένειες των θυμάτων…

Ο Πρόεδρος και το ΔΣ της ΚΑΕ ΛΑΥΡΙΟ αποφάσισαν τα έσοδα του πρώτου εντός έδρας αγώνα να διατεθούν για την ανακούφιση των πληγέντων.

Η σκέψη μας είναι με όλους εκείνους που συνεχίζουν να δίνουν μάχη να σώσουν ζωές και πασχίζουν να σταματήσουν τις φονικές πυρκαγιές".

Συνεχής ενημέρωση από το LIVE Blog του NEWS247.GR και από το Ραδιόφωνο 24/7 .

TAGS ΛΑΥΡΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ