ΛΑΥΡΙΟ

"Ήθος" σημαίνει... Λαύριο!

Το Λαύριο ευχαρίστησε τους φιλάθλους του για την συμπεριφορά τους, καθώς πήραν από τον ΕΣΑΚΕ το βραβείο ήθους για την σεζόν 2015-2016.

Ο ΕΣΑΚΕ και το πρωτάθλημα της Basket League ΣΚΡΑΤΣ ανακοίνωσαν πως το Λαύριο κατέκτησε το βραβείο ήθους για την σεζόν 2015-2016, καθώς οι φίλαθλοι της ομάδας είχαν μία κόσμια συμπεριφορά. Ο σύλλογος, ο οποίος θα αγωνιστεί στην πρώτη κατηγορία και στην ερχόμενη σεζόν, ευχαρίστησε τους οπαδούς για την στάση που κράτησαν.

Η ενημέρωση από το Λαύριο:

"Οι φίλαθλοι μας δίδαξαν ήθος και αθλητικό πολιτισμό στο περσινό πρωτάθλημα της Basket League και αυτό... θα επιβραβευτεί από τον ΕΣΑΚΕ !Το βραβείο ΗΘΟΥΣ θα παραλάβει η ομάδα μας από τον ΕΣΑΚΕ* διότι οι αθλητές, παράγοντες και φίλαθλοί μας δεν δημιούργησαν επεισόδια βίας εντός και εκτός των αγωνιστικών χώρων για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016.

Αυτό το βραβείο ανήκει σε όλη την ομάδα, αλλά ιδιαίτερα στους υπέροχους ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ του ΛΑΥΡΙΟΥ!Σάς ευχαριστούμε!! Είστε η ΔΥΝΑΜΗ της ομάδας!* στο πλαίσιο της Κλήρωσης του Πρωταθλήματος Basket League αγωνιστικής περιόδου 2016-2017, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου στις 19:30 στο Makedonia Palace Hotel στη Θεσσαλονίκη".

Related content

TAGS ΛΑΥΡΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ