ΛΑΥΡΙΟ

Η θέση του Λαυρίου για τη συνεδρίαση του ΑΣΕΑΔ

BASKET LEAGUE / ΛΑΥΡΙΟ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΛΑΥΡΙΟ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΚΑΕ Λαύριο εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας διευκρινίζει τι ακριβώς συνέβη στην χθεσινή συνεδρίαση (8/3) του ΑΣΕΑΔ σχετικά με την προσφυγή του Αρη.

Την Πέμπτη (8/3) το ΑΣΕΑΔ δικαίωσε τον Αρη διαγράφοντας την ποινή αποκλεισμού της έδρας του για δύο αγωνιστικές και μία ημέρα αργότερα το Λαύριο εξέδωσε με τη σειρά του ανακοίνωση, επιχειρώντας να ξεκαθαρίσει ποια ήταν η δική του θέση στην υπόθεση.

Στη συγκεκριμένη ανακοίνωση η ΚΑΕ Λαύριο διευκρινίζει ότι είχε ζητήσει να απορριφθεί η προσφυγή της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, ως προς στα σημεία που αναγράφονταν σε αυτήν, περί “δήθεν” ανάρμοστης και προκλητικής συμπεριφοράς Μελών της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι Προπονητές και οι Αθλητές, της ΚΑΕ ΛΑΥΡΙΟ ΜΕGABOLT, εκφράζουμε την μεγάλη μας έκπληξη, αναφορικά με τα σημερινά δημοσιεύματα, και την διαστρέβλωση της πραγματικότητας, σχετικά με την παράσταση της ΚΑΕ μας, κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του ΑΣΕΑΔ όπου και συζητήθηκε η Προσφυγή της “ ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. - 2003”, για τα επεισόδια των που διαδραματίστηκαν κατά τη διάρκεια του μεταξύ μας αγώνα της 14-2-2018 στο γήπεδο “ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ- ΝICK GALIS HALL.

Για την αποκατάσταση της αληθείας, αλλά και για να λάβει γνώση το ευρύ αθλητικό κοινό, σας ενημερώνουμε τα ακόλουθα:

α.) Η ΚΑΕ ΛΑΥΡΙΟ ΜEGABOLT άσκησε, χθες ενώπιον του ΑΣΕΑΔ, Κύρια Παρέμβαση, δια του Νομικού Εκπροσώπου της κ. Αρη Λυχναρά με την οποία και ζήτησε εγγράφως δια του Υπομνήματος που κατέθεσε , να απορριφθεί η Προσφυγή της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, ως προς στα σημεία που αναγράφονταν σε αυτήν, περί “δήθεν” ανάρμοστης και προκλητικής συμπεριφοράς Μελών της ΚΑΕ μας.

β.) Ακολούθως, κατά την συζήτηση της άνω Προσφυγής , η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕ όλους τους αναφερόμενους στην συμπεριφορά των Μελών μας ισχυρισμούς, δηλώνοντας στο ΑΣΕΑΔ ότι αυτοί , “ανεγράφησαν εκ παραδρομής.”

γ.) Μετά ταύτα, αποκατασταθείσης της αληθείας και της άριστης εικόνας που έχουμε επιδείξει καθ όλη τη διάρκεια των αγώνων της φετινής αγωνιστικής περιόδου, αποχωρήσαμε.

Κατόπιν των άνω διευκρινίσεων, δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι θα συνεχίσουμε την μέχρι σήμερα πορεία μας, με στόχο να κάνουμε υπερήφανους τους φιλάθλους μας, τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου".

TAGS ΛΑΥΡΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ