ΛΑΥΡΙΟ

Η απίστευτη εμφάνιση του Μουρ κόντρα στον Παναθηναϊκό

Η απίστευτη εμφάνιση του Μουρ κόντρα στον Παναθηναϊκό
EUROKINISSI

O Μακένζι Μουρ εντυπωσίασε στην 13η "στροφή" της Stoiximan.gr Basket League και παραλίγο να οδηγήσει το Λαύριο στην εκτός έδρας νίκη επί του Παναθηναϊκού Superfoods.

Το Λαύριο στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League αντιμετώπισε τον Παναθηναϊκό Superfoods στο ΟΑΚΑ κι... έπεσε με 120-18 στη β' παράταση (κ.α. 98-98, α' παρ. 107-107), με τον Μακένζι Μουρ να "σπάει" τα κοντέρ.

Ο Μακένζι Μουρ ήταν ο κορυφαίος των φιλοξενούμενων και παραλίγο να βάλει την υπογραφή του σε μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις.

Ο 26χρονος Αμερικανός φόργουορντ πάτησε παρκέ για 34:43 και για ακόμη μία φορά δικαίωσε τον Χρήστο Σερέλη για κάθε δευτερόλεπτο συμμετοχής του. Ο Μακένζι Μουρ σταμάτησε στους 30 πόντους (6/8 δίποντα, 3/4 τρίποντα 9/11 βολές), πήρε 4 ριμπάουντ, έδωσε 7 ασίστ, έκλεψε 2 μπάλες, υπέπεσε σε 5 λάθη, κέρδισε 11 φάουλ και πριν αποβληθεί με 5 φάουλ, συγκέντρωσε 38 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης του ΕΣΑΚΕ.

Αυτή βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μακένζι Μουρ τραβάει τα βλέμματα πάνω του, καθώς είναι ο παίκτης με τα περισσότερα κλεψίματα (28) και τους περισσότερους βαθμούς (269) στο σύστημα αξιολόγησης του ΕΣΑΚΕ την φετινή σεζόν, ενώ είναι στην πρώτη πεντάδα και των σκόρερ (176).

TAGS ΛΑΥΡΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ