ΛΑΥΡΙΟ

Η αίτηση ανάκλησης του Λαυρίου απορρίφθηκε

Η αίτηση ανάκλησης του Λαυρίου απορρίφθηκε

Το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλύσεως Αθλητικών Διαφορών απέρριψε την αίτηση που είχε καταθέσει το Λαύριο, για το περίφημο ματς κόντρα στην Κηφισιά, και έτσι η υπόθεση έκλεισε οριστικά.

Το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλύσεως Αθλητικών Διαφορών απέρριψε την αίτηση που είχε καταθέσει η ομάδα του Λαυρίου, για την ανάκληση της αρχικής απόφασης που είχε παρθεί τον περασμένο Δεκέμβριο κι αφορούσε στην επανάληψη των τελευταίων 27 δευτερολέπτων του αγώνα της 3ης αγωνιστικής της φετινής Basket League.

Έτσι, η υπόθεση έκλεισε οριστικά, με την ομάδα της Κηφισιάς να παίρνει τους δύο βαθμούς της νίκης και τους παίκτες του Χρήστου Σερέλη τον έναν βαθμό της ήττας.

Η απόφαση:

"To ΑΣΕΑΔ με την υπ’ αρ. 24/11-4-2016 απόφασή του απορρίπτει την αίτηση ανάκλησης-επανασυζήτησης της Καλαθοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρίας με την επωνυμία «Γ.Σ. Λαύριου ΚΑΕ» κατά του ΕΣΑΚΕ και της Καλαθοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρίας με την επωνυμία ΑΕ. Κηφισιάς ΚΑΕ» περί ανακλήσεως της υπ’ αρ. 104/17-12-2015 απόφασης του ΑΣΕΑΔ. Διατάσσει την κατάπτωση του παραβόλου υπέρ του Δημοσίου".

TAGS ΛΑΥΡΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ