ΛΑΥΡΙΟ

Γκρέι αντί Λαμπ στο Λαύριο

BASKET LEAGUE / ËÁÕÑÉÏ - ÐÁÏÊ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / ËÁÕÑÉÏ - ÐÁÏÊ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Το Λαύριο-MEGABOLT ανακοίνωσε την επιστροφή του Στίβεν Γκρέι στην ομάδα. Ο Αμερικανός γκαρντ θα πάρει την θέση του άλλοτε ΝΒΑερ Ντόρον Λαμπ, ο οποίος τραυματίστηκε στον ώμο και θα μείνει εκτός δράσης για 4-6 εβδομάδες.

Η απόκτηση του Ντόρον Λαμπ από το Λαύριο δημιούργησε θόρυβο. Οι φίλοι της ομάδας ωστόσο θα πρέπει να περιμένουν μέχρι να δουν τον άλλοτε ΝΒΑερ στο παρκέ. Ο λόγος είναι ότι ο Λαμπ έχει τραυματιστεί στον ώμο και θα μείνει 4-6 εβδομάδες εκτός δράσης, με το Λαύριο να ανακοινώνει την αντικατάστασή του από τον Στίβεν Γκρέι.

Ο Γκρέι βέβαια δεν είναι άγνωστος στο Λαύριο. Ο Αμερικανός γκαρντ αγωνίστηκε και πέρυσι στην ομάδα, έχοντας μάλιστα 10.6 πόντους μέσο όρο. Στο τέλος της χρονιάς πάρθηκε η απόφαση να μην ανανεωθεί το συμβόλαιό του, ωστόσο ο τραυματισμός του Λαμπ άλλαξε τα δεδομένα. Το Λαύριο ξεκαθάρισε στην ανακοίνωση πάντως ότι θα μείνει στο πλευρό του Λαμπ μέχρι να ξεπεράσει το πρόβλημά του.

Αξίζει να αναφερθεί ότι αυτή είναι η δεύτερη αλλαγή ξένου που υποχρεώθηκε να κάνειτ το Λαύριο πριν ακόμα ξεκινήσει η χρονιά. Κι αυτό γιατί πριν μερικές ημέρες είχε ανακοινώσει ότι ο Τόνι Μέιερ πήρε την θέση του τραυματία Κόουλ Χαφ, με το συμβόλαιο του δεύτερου να λύνεται.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΚΑΕ Λαύριο- MEGABOLT ανακοινώνει την απόκτηση-επιστροφή του Στίβεν Γκρέι! Ο Αμερικανός γκαρντ που αγωνίστηκε και πέρυσι στην ομάδα μας, θα αντικαταστήσει στο ρόστερ τον Ντορόν Λαμπ, ο οποίος έχει τραυματιστεί στον ώμο και θα απουσιάσει για 4-6 εβδομάδες από την αγωνιστική δράση. Η οικογένεια του Λαυρίου είναι στο πλευρό του Ντορόν και του εύχεται να επιστρέψει στα παρκέ δριμύτερος!

Ο Στίβεν Γκρέι, την περσινή σεζόν είχε κατά μέσο όσο 10,6 πόντους, 2,3 ριμπάουντ και 1,3 ασίστ, αποτελώντας εκ των βασικών συντελεστών της εξαιρετικής πορείας και της εισόδου της ομάδας στα πλέι οφ. Ο έμπειρος "μπόμπερ" θα κάνει ντεμπούτο στο μεγάλο ντέρμπι της Δευτέρας (9/10, 5 μμ) κόντρα στην Κύμη!"

TAGS ΛΑΥΡΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ