ΛΑΥΡΙΟ

Φιλική νίκη επί του Πανερυθραϊκού για το Λαύριο

Φιλική νίκη επί του Πανερυθραϊκού για το Λαύριο

Στο πρώτο του φιλικό ενόψει της φετινής σεζόν, το Λαύριο επιβλήθηκε με 82-64 του Πανερυθραϊκού εκτός έδρας.

Το Λαύριο έδωσε το πρώτο του φιλικό ενόψει της νέας σεζόν, κερδίζοντας σχετικά εύκολα με 82-64 τον Πανερυθραϊκό. Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη μπόρεσε έτσι να "ξεμουδιάσει" και πλέον εστιάζει στην συνέχεια της προετοιμασίας της.

Το (ανεπίσημο) ντεμπούτο τους με την ομάδα έκαναν και οι νέοι ξένοι του Λαυρίου, με τον άλλοτε ΝΒΑερ Ντόρον Λαμπ να είναι αυτός που τράβηξε τα περισσότερα βλέμματα, κόντρα σε έναν Πανερυθραϊκό που ήταν ανταγωνιστικός για περίπου 30 λεπτά.

Μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός του Λαυρίου Χρήστος Σερέλης, δήλωσε στην επίσημη σελίδα του Πανερυθραϊκού στο Facebook πως " θέλαμε να δούμε και να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα πάνω στα συστήματά μας. Έχουμε δέκα καινούριους παίκτες, εκ των οποίων οι έξι είναι Αμερικάνοι. Ως εκ τούτου έχουμε πολλή δουλειά ακόμη μπροστά μας, αφού θα πρέπει να βοηθήσουμε ειδικά τους Αμερικάνους να αφομοιώσουν το παιχνίδι μας, αλλά και γενικότερα τον ευρωπαϊκό τρόπο παιχνιδιού και την ευρωπαϊκή νοοτροπία. Παρ' όλα αυτά έχω μείνει αρκετά ικανοποιημένος από αυτά που βλέπω μέχρι στιγμής και είμαι αισιόδοξος".

Photo credit: Panerithraikos B.C Facebook page

TAGS ΛΑΥΡΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ