ΛΑΥΡΙΟ

Αθανασούλας: "Θα αντιδράσουμε"!

Αθανασούλας: "Θα αντιδράσουμε"!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάννης Αθανασούλας τόνισε με δηλώσεις του στο επίσημο σάιτ του Λαύριου DHI ότι η ομάδα του θα κάνει τα πάντα για να κερδίσει τα Τρίκαλα BC Aries το προσεχές Σάββατο (22/10) στα πλαίσια της 3η αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League.

Η βαριά ήττα με 96-56 από την ΑΕΚ στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League δεν άρεσε σε κανέναν στο Λαύριο DHI, ωστόσο όλοι στην ομάδα ξέρουν ότι δεν υπάρχει χρόνος για στεναχώρια. Ειδικά όταν ακολουθεί ένα κρίσιμο παιχνίδι όπως αυτό με τα Τρίκαλα το προσεχές Σάββατο (22/10, 17:00).

O πρώτος που το ξέρει αυτό είναι ο Γιάννης Αθανασούλας, ο οποίος με δηλώσεις του στο επίσημο σάιτ της ομάδας εστίασε κατευθείαν στον επόμενο αγώνα του Λαυρίου: " Έπειτα από μια κακή εμφάνιση κόντρα στην ΑΕΚ, ψάχνουμε την ευκαιρία να αντιδράσουμε και να επιστρέψουμε στις νίκες. Το Σάββατο θα υποδεχτούμε τα Τρίκαλα και στην έδρα μας είμαστε αποφασισμένοι να μην κάνουμε ήττα, ειδικά από ομάδες του ίδιου βεληνεκούς με εμάς. Δουλεύουμε πολύ σκληρά και πιστεύω ότι θα είμαστε πανέτοιμοι" δήλωσε αρχικά ο Έλληνας φόργουορντ, για να ζητήσει στην συνέχεια την βοήθεια του κόσμου: " Ήξερα ότι ο κόσμος του Λαυρίου αγκαλιάζει την ομάδα και φτιάχνει μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα. Το θέαμα στις εξέδρες του γηπέδου με πολλές οικογένειες και παιδιά είναι παράδειγμα προς μίμηση… Αν μπορούσα ωστόσο να ζητήσω κάτι είναι κάποιες στιγμές οι φίλαθλοι μας να κάνουν λίγο περισσότερο… θόρυβο! Να βοηθούν με τη φωνή τους την ομάδα ακόμη περισσότερο γιατί, πιστέψτε μας, το έχουμε ανάγκη!"

TAGS ΛΑΥΡΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ