ΛΑΥΡΙΟ

Αντιπροσωπεία της ΚΑΕ Λαύριο στο Πατριαρχείο

Αντιπροσωπεία της ΚΑΕ Λαύριο στο Πατριαρχείο

Τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο είχε την τιμή και χαρά να συναντήσει αντιπροσωπεία της ΚΑΕ Λαύριο στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, στην Κωνσταντινούπολη.

Αντιπροσωπεία της ΚΑΕ Λαύριο επισκέφτηκε χθες (5/3) τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο στο Οικουμενικό Πατριαρχείο στην Κωνσταντινούπολη.

Τα μέλη της Διοίκησης και τους αθλητές υποδέχτηκαν αρχικά στην Αίθουσα του Θρόνου και από εκεί συνοδεύτηκαν στο Πατριαρχικό Γραφείο, όπου είχαν θερμή συνομιλία για πάνω από μία ώρα με τον Παναγιώτατο.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης επιφύλαξε θερμή υποδοχή ενώ έδωσε την ευλογία του και τις ευχές του για τις εφετινές δράσεις κοινωνικής ευαισθησίας που έχει αναλάβει να πραγματοποιήσει η ΚΑΕ Λαύριο.

Ο Πρόεδρος της ομάδας, Γιάννης Ψαρράκης, παρέδωσε στον Οικουμενικό Πατριάρχη τρεις τόμους με την ιστορία του Λαυρίου και ένα κασκόλ του συλλόγου, επισημαίνοντας στη συνέχεια: "Παναγιώτατε είναι μεγάλη η τιμή να βρισκόμαστε σήμερα κοντά Σας, να λάβουμε δύναμη από τη δύναμη Σας και να την μεταφέρουμε στους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας οι οποίοι υμνούν το έργο Σας και την αποστολή Σας" .

Παράλληλα, ο Υπεύθυνος Δημοσίων σχέσεων της ΚΑΕ κ. Παντελής Νικολαΐδης παρέδωσε στον Οικουμενικό Πατριάρχη ένα κάδρο με ιστορικές ρήσεις του Κολοκοτρώνη το οποίο θα κοσμεί το Πατριαρχικό Γραφείο: "Παναγιώτατε η παρουσία μας δίπλα Σας, μία προσωπικότητα παγκόσμιας ακτινοβολίας. αποτελεί ένα μοναδικής σημασίας γεγονός, το οποίο αφήνει ανεξίτηλα τα σημάδια του στις καρδιές και τις συνειδήσεις μας. Είχαμε την τύχη, την χαρά, και το προνόμιο να Σας συναντήσουμε, να συνομιλήσουμε και να λάβουμε την πατριαρχική Σας ευλογία".

Παρόντες από την ΚΑΕ Λαύριο στη συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη ήταν ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Ψαρράκης, ο Υπεύθυνος Δημοσίων σχέσεων κ. Παντελής Νικολαΐδης, οι παίκτες Βαγγέλης Σακελλαρίου και Μιχάλης Περράκης, ο κ. Φώτης Μαραγκός και η κα Φωτεινή Γαβριηλίδου.

TAGS ΛΑΥΡΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ