ΚΥΜΗ

Υπέγραψε και ανακοινώνεται ο Γκριν

Υπέγραψε και ανακοινώνεται ο Γκριν

Η Κύμη συνεχίζει τις προσπάθειες για ενίσχυση του ρόστερ της με τον Τζουάν Για Γκριν να προστίθεται στη φαρέτρα του Βασίλη Μπρατσιάκου. Ο 24χρονος γκαρντ υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο

Οι φιλοδοξίες της Κύμης για την παρθενικής της σεζόν στην Basket League είναι υψηλές και ο τρόπος που κινείται σε όλα τα επίπεδα το αποδεικνύουν. Οι Ευβοιώτες πίεζαν εδώ και αρκετό καιρό τον "μπομπέρ" Τζουάν Για Γκριν και τελικά δικαιώθηκαν, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24 ο απόφοιτος του Hofstra πείστηκε και έβαλε πριν λίγη ώρα την υπογραφή του στο πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο της καριέρας του.

Ο 24χρονος γκαρντ, ο οποίος την περσινή σεζόν είχε κατά μέσο όρο 17.8 πόντους, 4.4 ριμπάουντ και 7.1 ασίστ, αναμένεται να αποτελέσει ακόμα ένα δυνατό όπλο στα χέρια του Βασίλη Μπρατσιάκου που πλέον στρέφει την προσοχή του στις θέσεις του σέντερ και του σμολ φόργουορντ για να κλείσει το ρόστερ.

Από εκεί και πέρα, στην ομάδα της Κύμης υπάρχει εξαιρετική ικανοποίηση από το ενδιαφέρον που δείχνει ο κόσμος της Εύβοιας για να εξασφαλίσει μία θέση στους αγώνες της ομάδας κι έτσι όλα δείχνουν πως την ερχόμενη σεζόν η Κύμη θα έχει μία αρκετά δυνατή έδρα.

TAGS ΚΥΜΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ