ΚΥΜΗ

Τσούπκοβιτς: "Tο καλύτερο κοινό της Ελλάδας"

Τσούπκοβιτς: "Tο καλύτερο κοινό της Ελλάδας"

Ο Σλάβεν Τσούπκοβιτς μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Κύμης SEAJETS για το αυριανό ματς Κυπέλλου με την πρώην ομάδα του, τον Αρη.

Η Κύμη βρίσκεται για πρώτη φορά στη βραχύβια ιστορία της στους “8” του Κυπέλλου και έχει μπροστά της μία ακόμα μεγαλύτερη πρόκληση. Ο Αρης είναι το επόμενο εμπόδιο που έχει μπροστά της η ομάδα της Εύβοιας. Ένα εμπόδιο που μοιάζει ακόμα μεγαλύτερο από τη στιγμή που η αναμέτρηση θα λάβει χώρα στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο “Nik Galis” το βράδυ της Τετάρτης στις 20:30.

Στο ρόστερ της Κύμης βρίσκεται φέτος ένας παίκτης που την προηγούμενη σεζόν φόρεσε τη φανέλα του Αρη. Ο λόγος για τον Σλάβεν Τσούπκοβιτς, ο οποίος μίλησε για την πρώην ομάδα του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου. " Είμαι αλήθεια πολύ χαρούμενος για όσα βίωσα την περσινή σεζόν με την φανέλα του Άρη. Ο σύλλογος είχε εξαιρετική οργάνωση, έπαιξα για έναν πολύ καλό προπονητή και είχα πολύ καλούς συμπαίκτες” τόνισε ο Σέρβος.

Επιπλέον, αγωνίστηκα μπροστά από το καλύτερο μπασκετικό κοινό στην Ελλάδα! Σέβομαι απόλυτα τους φιλάθλους του Άρη, γιατί εκτός από το ότι αγαπούν έμπρακτα την ομάδα τους, ξέρουν πραγματικά μπάσκετ" συνέχισε ο πάουερ φόργουορντ της Κύμης. " Παίζουμε απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα, που έχει μεγάλες φιλοδοξίες για την φετινή σεζόν. Ακόμα, πρέπει να ξαναπώ ότι έχει και έναν πολύ καλό προπονητή, ο οποίος αναδείχτηκε ο καλύτερος του περσινού πρωταθλήματος.

Αυτό το παιχνίδι είναι ένα εξαιρετικό αγωνιστικό τεστ για εμάς, είναι ευκαιρία να δούμε τις δυνάμεις μας και να βγάλουμε στο παρκέ αυτά που έχουμε δουλέψει στην προετοιμασία. Οφείλουμε να δείξουμε ότι δεν θα είμαστε μια μικρή ομάδα που θα παλέψει για την σωτηρία, αλλά έχουμε το αγωνιστικό «μέταλλο» για να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω. Κλείνοντας, θέλω να πω ότι ανυπομονώ να δω ξανά από κοντά τους φίλους μου στην Θεσσαλονίκη και να αγωνιστώ στο Αλεξάνδρειο".

TAGS ΚΥΜΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ