ΚΥΜΗ

Τσούπκοβιτς: "Να προσφέρω τα μέγιστα για τους στόχους της Κύμης"

Τσούπκοβιτς: "Να προσφέρω τα μέγιστα για τους στόχους της Κύμης"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σλάβιν Τσούπκοβιτς θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κύμη και σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στις φιλοδοξίες και τους στόχους του με την ομάδα: "Ο προπονητής μου εξήγησε ότι θα έχω ρόλο στην ομάδα και πείστηκα να υπογράψω", είπε.

Ο 28χρονος Σέρβος πάουερ-φόργουορντ, Σλάβεν Τσούπκοβιτς, από τον Άρη πήγε στην Κύμη για να συνεχίσει την καριέρα του και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ομάδας.

Πρώτος σταθμός του στην Ελλάδα ήταν τα Τρικαλα όπου έκανε μια πολύ καλή σεζόν που του χάρισε τη μετεγγραφή του στον Άρη: «Μετά τα Τρίκαλα πήγα σε ένα πολύ μεγάλο σωματείο τον Άρη. Το κακό είναι ότι δυστυχώς στην ομάδα δεν είχα κάποιο συγκεκριμένο ρόλο γιατί ήμουν άτυχος είχα μπροστά μου στη θέση μου δυο πολύ καλούς παίκτες»είπε ο 28χρονος Σέρβος στην επίσημη ιστοσελίδα της Κύμης και συνέχισε: «Τώρα ήρθα στην Κύμη, ο προπονητής μου εξήγησε ότι θα έχω ρόλο στην ομάδα και έτσι πείστηκα να υπογράψω.. Θέλω και εγώ να προσφέρω τα μέγιστα ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας.

Για μια νεοφώτιστη ομάδα πρωταρχικός στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία. Από κει και πέρα πιστεύω ότι εμείς μπορούμε να μπούμε στους «8». Επειδή έχω παίξει και άλλες φορές σε ομάδες που για πρώτη φορά αγωνίζονται στην Basket league, όπως στην Πολωνία και στη Ροζα Ράντομ, ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Χρειάζεται σκληρή και ομαδική δουλειά για να μπορέσει η ομάδα να διεκδικήσει την παραμονή της στην μεγάλη κατηγορία».

Πριν από λίγες μέρες ο Σλάβεν Τσούπκοβιτς βρέθηκε στη βάπτιση του μωρού του πρώην συμπαίκτη του στον Αρη, Μιχάλη Πελεκάνου , όπου είχε την ευκαιρία μέσα από διάφορα «πηγαδάκια» να μάθει αρκετά πράγματα για τη νέα του ομάδα: «Έχω ακούσει τα καλύτερα για την ομάδα της Κύμης. Αρκετοί πρώην συμπαίκτες μου με πληροφόρησαν για τη νέα μου ομάδα την διοίκησή τους, τον προπονητή, τον τιμ μάνατζερ και τους παίκτες της. Μου είπαν ότι είναι πολύ καλοί άνθρωποι και βρίσκονται πάντα δίπλα στην ομάδα. Ξέρω ότι είναι μια φιλόδοξη ομάδα που παλεύει μέσα στο παρκέ και δουλεύει πολύ σκληρά. Το βασικό για μένα που έμαθα και με ευχαρίστησε είναι ότι είναι μια μεγάλη οικογένεια. Αυτό που πιστεύω είναι ότι για να μπορεί να λειτουργεί σωστά μια ομάδα θα πρέπει να απαρτίζεται από καλούς χαρακτήρες. Στον Αρη είχαμε δώδεκα εξαιρετικούς χαρακτήρες για αυτό και η ομάδα κατάφερε να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα».

Η πληροφόρησή του δεν έμεινε μόνο στα της Κύμης αφού είχε την ευκαιρία να μάθει και για τον νέο του συμπαίκτη, τον Μάρτιν Πάλμπλαντ: «Γνώρισα κάποιον από την Πάτρα ο οποίος μου μίλησε για τον Μάρτιν. Χάρηκα πολύ όταν μου είπε ότι είναι πολύ καλός χαρακτήρας και ένας παίκτης που μπορεί να δώσει πολύτιμες λύσεις στην ομάδα» είπε ο Σέρβος πάουερ φόργουορντ της Κύμης που αυτές τις μέρες κάνει ατομικές προπονήσεις προκειμένου να είναι σε φόρμα με την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας. Ούτως η αλλιώς σε λιγότερο από είκοσι μέρες τόσο ο Τσούπκοβιτς όσο και οι υπόλοιποι παίκτες θα ξεκινήσουν προετοιμασία με τον ΓΣ Κύμης προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν καλύτερη στην «παρθενική» της χρονιά στην Basket league.

TAGS ΚΥΜΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ